Fietstocht
rabo fietstocht
rabo fietstocht

Op 6 juni hebben 10 mensen de Rabobank Fietspuzzeltocht gefietst voor dagbehandeling de Streek van Omringlocatie Nicolaas (Lutjebroek).

Omring > Rabobank fietspuzzeltocht voor dagbehandeling Nicolaas
Laatst geplaatste items

Vrijwilligersfeest Rigtershof 2017 Donderdag 15 juni vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats. Vrijwilligers en jubilarissen we... Lees verder >


Avond4Daagse Stede Broec van 20 t/m 23 juni 2017 In Stede Broec is voor het eerst de Avond4Daagse gelopen. Woonzorgcentrum Rigtershof was de start... Lees verder >


Wandel4daagse Wognum De jaarlijkse Avond4daagse in Wognum heeft plaatsgevonden. Vier avonden wandelen, liedjes zingen ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Rabobank fietspuzzeltocht voor dagbehandeling Nicolaas

22 jun

Op 6 juni hebben 10 mensen de Rabobank Fietspuzzeltocht gefietst voor dagbehandeling de Streek van Omringlocatie Nicolaas (Lutjebroek).

Speciaal t-shirt

Voor deze gelegenheid zijn er speciale T-shirts gemaakt. Dit omdat je met het origineelste outfit ook een prijs kon winnen.

Gewonnen!

Afgelopen zaterdag 20 juni is bekend gemaakt dat het team van De Streek de wedstrijd heeft gewonnen en daarmee het bij elkaar gefietste geld heeft verdubbeld!

We zijn er natuurlijk heel blij mee! De dagbehandeling van Nicolaas gaat nog goed bekijken wat ze met dit prachtige bedrag gaan doen.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10