Fietstocht
rabo fietstocht
rabo fietstocht

Op 6 juni hebben 10 mensen de Rabobank Fietspuzzeltocht gefietst voor dagbehandeling de Streek van Omringlocatie Nicolaas (Lutjebroek).

Omring > Rabobank fietspuzzeltocht voor dagbehandeling Nicolaas
Laatst geplaatste items

Uitje naar Schoorl Maandag 24 juli hadden de bewoners van Rigtershof een uitje naar Schoorl inclusief rondrit in de ... Lees verder >


Wognums Activiteiten Festijn 2017 In het weekend van 14, 15 en 16 juli heeft het Wognums Activiteiten Festijn weer plaatsgevonden. ... Lees verder >


Boekpresentatie in Nicolaas: De verbouwing van mr. Alzheimer Dinsdag 11 juli was in woonzorgcentrum Nicolaas in Lutjebroek de boekpresentatie van "De verbouwi... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Rabobank fietspuzzeltocht voor dagbehandeling Nicolaas

22 jun

Op 6 juni hebben 10 mensen de Rabobank Fietspuzzeltocht gefietst voor dagbehandeling de Streek van Omringlocatie Nicolaas (Lutjebroek).

Speciaal t-shirt

Voor deze gelegenheid zijn er speciale T-shirts gemaakt. Dit omdat je met het origineelste outfit ook een prijs kon winnen.

Gewonnen!

Afgelopen zaterdag 20 juni is bekend gemaakt dat het team van De Streek de wedstrijd heeft gewonnen en daarmee het bij elkaar gefietste geld heeft verdubbeld!

We zijn er natuurlijk heel blij mee! De dagbehandeling van Nicolaas gaat nog goed bekijken wat ze met dit prachtige bedrag gaan doen.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10