Rigtershof vrijwilliger Esmeralda Fluiter vrijwilliger van de maand
Rigtershof vrijwilliger Esmeralda Fluiter vrijwilliger van de maand
Rigtershof vrijwilliger Esmeralda Fluiter vrijwilliger van de maand

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de samenleving. Wij zijn bij Omring trots op al onze 2250 vrijwilligers, 1x per maand zetten we een vrijwilliger in het zonnetje! Dit keer is het Esmeralda Fluiter van Omringlocatie Rigtershof!

Omring > Rigtershof vrijwilliger Esmeralda Fluiter vrijwilliger van de maand
Laatst geplaatste items

Elfstedentocht in Sweelinckhof Op woensdagmiddag 17 januari jl. om 14. 30 uur heeft de 200 kilometer lange Elfstedentocht ("De T... Lees verder >


Koor Wijdeklanken in Rigtershof Donderdagmiddag 11 januari jl. hadden we een optreden van het koor Wijdeklanken in Rigtershof. De... Lees verder >


Oliebollenfeest Rigtershof 2017! Zondag 31 december vond het jaarlijkse oliebollenfeest plaats in Rigtershof. In het Eethuys werde... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Rigtershof vrijwilliger Esmeralda Fluiter vrijwilliger van de maand

29 jan

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de samenleving. Omring is trots op alle 2250 vrijwilligers en Omringlocatie Rigtershof (Grootebroek) op haar eigen vrijwilligers. Wat voor iemand een ogenschijnlijk kleine moeite kan zijn, is voor iemand anders van onschatbare waarde. Er zijn prachtige voorbeelden van mensen die ongelooflijk blij zijn met de dingen die een vrijwilliger voor hen doet. Omring staat hierbij stil en deze maand is een vrijwilliger bij Omringlocatie Rigtershof vrijwilliger van de maand geworden!

Vrolijke vrijwilliger

Esmeralda Fluiter is vrijwilliger van de maand januari en is sinds september 2012 vrijwilliger in Rigtershof (Grootebroek) en werkt er maar liefst vier dagen per week. Esmeralda is 41 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Bewoners en andere collega’s kunnen niet meer zonder haar. Vouwen, strijken, koffie schenken, een spelletje doen of een praatje maken. Esmeralda draait haar hand er niet voor om! Esmeralda is vrolijk, gezellig en brengt een glimlach op ieders gezicht. Ze heeft haar plekje gevonden op de linnenafdeling, de woongroep en de dagverzorging. Ze draait mee binnen het team van medewerkers, mantelzorgers en andere vrijwilligers.

Midden in de maatschappij

Iedereen die met haar samenwerkt, noemt haar een aanwinst voor het team. Door middel van een symbolenkaart weet zij de werkzaamheden stipt en accuraat uit te voeren. Ze begeleidt zelfs stagiaires op de linnenafdeling. Dankzij de uitstekende begeleiding van Philadelphia en de inzet van medewerkers van Rigtershof staat Esmeralda midden in de maatschappij, aldus Jacqueline Bos, coördinator vrijwilligerswerk van Rigtershof.

Ook vrijwilliger worden?

Heeft u wat tijd over en wilt u iets voor een ander betekenen? Vraag naar de mogelijkheden bij Omringlocatie Rigtershof! Dit kan door te bellen met 0228-350600 of stuur een e-mail naar .

Afbeeldingen Rigtershof vrijwilliger Esmeralda Fluiter vrijwilliger van de maand

Esmeralda Fluiter Vorige foto Volgende foto
Esmeralda FluiterAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10