Het Lukt Ons!
Het Lukt Ons!
Het Lukt Ons!

Het Lukt Ons heeft meegeholpen bij het opzetten van onze actie voor een bewegingstuin in Sint Jozef via Crowdfunding.

Omring > Het Lukt Ons!
Laatst geplaatste items

Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >


CARNAVAL in Rigtershof Op zondag 11 februari jl. was er carnaval in Rigtershof. Om 14. 30 uur waren alle bewoners welkom... Lees verder >


Carnaval in Woonzorgcentrum Sweelinckhof De carnavalsvereniging "De Notenkrakers" kwam begin februari naar Sweelinckhof om daar uitbundig ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Het Lukt Ons!

24 dec

Het Lukt Ons heeft meegeholpen bij het opzetten van onze actie voor een bewegingstuin in Sint Jozef via Crowdfunding. Het idee erachter is zoveel mogelijk mensen uit jouw netwerk ("de Crowd") enthousiast te maken voor jouw project om een (kleine) donatie te doen, om zo het project mogelijk te maken.

Sponsoring Bewegingstuin

Graag willen wij voor het Sint Jozef in Wervershoof een bewegingstuin gaan realiseren, maar daar heb je wel sponsoren voor nodig. Na een info avond bij Het Lukt Ons, is er een internetsite geopend met ons project de Bewegingstuin. Daar was het mogelijk om geld te storten. Zo zijn wij van 1 tot 18 december bezig geweest met kleine acties, van het raden van een Beer zijn naam, en/of hoeveel snoepjes er in een glazen pot zaten, tot het benaderen van bedrijven in Wervershoof en Zwaag.

Digitale snelweg

Wij zijn de digitale snelweg ingeslagen en hebben getwitterd (@St.JozefOmring) en een Sint Jozef Facebook account aangemaakt, familieleden/kennissen en vrienden benaderd, het Familienet gebruikt en iedereen die op de hoogte was van onze actie benaderd om ons te sponsoren met kleine bijdragen. Verrassend genoeg kwamen er ook vele grote bijdragen binnen! Vele mensen maar vooral ook vele bedrijven uit het dorp en de regio, steunde ons met deze bewegingstuin actie! Via dagelijkse updates hielden we iedereen op de hoogte! Hoe verrast waren wij dat we in 3 weken tijd ruim 8.540,-- euro hadden opgehaald! Onvoorstelbaar, ongelofelijk, we waren er letterlijk stil van.

Totaalbedrag

We hebben het totaalbedrag niet gehaald, maar wat we wel hebben is een GEWELDIG bedrag waar we een start mee kunnen maken! Hoe mooi is dat! Het project gaat binnen de muren van Sint Jozef door. Wij hebben ons voorgenomen dat we leuke acties blijven bedenken voor in het nieuwe jaar. Zonder de hulp van vele, vele mensen en bedrijven zouden we dit bedrag niet voor elkaar hebben gekregen! En daar zijn wij heel dankbaar voor!

Bedankt!

Dan rest  ons om hen te bedanken voor hun inzet deze afgelopen drie weken. Leonie Wittebrood, Ria Visser, Monique Petersen en onze manager Monique Boots. Hartelijke dank voor jullie inzet bij deze geslaagde actie! Een voorbeeld voor vele huizen!

Afbeeldingen Het Lukt Ons!

Bewegingstuin Vorige foto Volgende foto
BewegingstuinAfbeelding 1/4

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10