Geslaagde open/burendag in Sweelinckhof
Geslaagde open/burendag in Sweelinckhof
Geslaagde open/burendag in Sweelinckhof

Op 25 juni is het nieuwe Sweelinckhof (Wognum) geopend. Zaterdag 27 september was het tijd om de buren uit Wognum en omgeving, Sweelinckhof te laten zien.

Omring > Geslaagde open/burendag in Omringlocatie Sweelinckhof
Laatst geplaatste items

Koor Wijdeklanken in Rigtershof Donderdagmiddag 11 januari jl. hadden we een optreden van het koor Wijdeklanken in Rigtershof. De... Lees verder >


Oliebollenfeest Rigtershof 2017! Zondag 31 december vond het jaarlijkse oliebollenfeest plaats in Rigtershof. In het Eethuys werde... Lees verder >


28 december: Holybollen, chocolademelk en glühwein in Omringlocatie Nicolaas Omringlocatie Nicolaas deelde dit jaar weer Holybollen uit. Op donderdagmiddag 28 december werden... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Geslaagde open/burendag in Omringlocatie Sweelinckhof

30 sep

Op 25 juni is het nieuwe Sweelinckhof (Wognum) geopend. Zaterdag 27 september was het tijd om de buren uit Wognum en omgeving, de vernieuwde zorglocatie te laten zien. Met ondersteuning vanuit het Team Villa Sweelinckhof, het Team Wonen en Zorg, vrijwilligers en niet te vergeten de koks en gastvrouwen op het nieuwe Dorpsplein, is er gezorgd voor een leuke gezellige dag.

Genoeg te doen en proeven

Tijdens de open/burendag waren er diverse bezigheden georganiseerd. Zo was er een rommelmarkt en kinderen konden worden geschminkt of lekker springen op een mooi springkussen. In het centrum van Sweelinckhof kon er genoten worden van koffie met wat lekkers, een drankje, een hapje en er was een proeverij van 3 verschillende kleine hapjes. Vooral de proeverij werd druk bezocht. Zulk lekker eten nodigt uit tot het komen eten in Sweelinckhof.

Rondleidingen

Daarnaast waren er de hele dag diverse rondleidingen in het gehele gebouw zodat ieder kon zien dat wonen en zorg goed geregeld is. Op de eerste etage werd nog even stilgestaan bij de 'Jan Bootszaal' die dienst doet als multifunctionele ruimte. Deze zaal wordt gebruikt door de huisartsen voor hun spreekuur op maandagmiddag, maar ook worden hier cursussen gegeven en verjaardagsfeesten gevierd.

Voorstelling

Er was een doorlopende voorstelling op groot scherm over de dagelijkse gang van zaken in Villa Sweelinckhof. Villa Sweelinckhof is het huis voor mensen met dementie.

Op deze zonnige september dag hebben alle medewerkers van Sweelinckhof met trots het nieuwe Sweelinckhof, dat klaar is voor de toekomst, laten zien.

Afbeeldingen Geslaagde open/burendag in Omringlocatie Sweelinckhof

Geslaagde open/burendag Sweelinckhof Vorige foto Volgende foto
Geslaagde open/burendag SweelinckhofAfbeelding 1/7

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10