optreden Koggenlandhuis
Optreden Koggenlandhuis
Optreden Koggenlandhuis

In de Ontmoetingsruimte van het Koggenlandhuis vinden regelmatig activiteiten plaats, zoals koffieochtenden, creatieve middag, spelletjesmiddag, biljarten, zang en bingo. Deze activiteiten zijn zowel voor bewoners van Koggenlandhuis als voor mensen van buiten toegankelijk.

Omring > Gezellige activiteiten in Koggenlandhuis
Laatst geplaatste items

Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >


Vrijwilliger van de maand: Theo Ursem Theo Ursem is vrijwilliger van de maand van woonzorglocatie Sweelinckhof in Wognum Lees verder >


4 oktober: Circus Sijm op bezoek! Er staat een heuse circustent op het parkeerterrein aan de Asterstraat! De voorstelling "Circus i... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Gezellige activiteiten in Koggenlandhuis

14 okt

In de Ontmoetingsruimte van het Koggenlandhuis vinden regelmatig activiteiten plaats, zoals koffieochtenden, creatieve middag, spelletjesmiddag, biljarten, zang en bingo. Deze activiteiten zijn zowel voor bewoners van Koggenlandhuis als voor mensen van buiten toegankelijk. Daarnaast worden er middagen georganiseerd met een speciaal thema: zang, dans, een voordracht, voorlichting en dergelijke. Deze keer mochten we het koor Ons Genoegen uit Nibbixwoud verwelkomen.

Ook bewoners zingen gezellig mee

Ook een bewoonster van Koggenlandhuis zong mee in het koor en het klonk erg mooi. Er werden liedjes uit de oude doos gezongen en bewoners konden lekker meezingen en mee neuriën. Een leuke herinnering aan vroegere jaren. Een meneer speelde op een blokfluit daarbij begeleid door piano. En er was een mevrouw die een verhaal/gedicht voorlas. Bewoners en andere belangstellenden hebben er enorm van genoten en zien al uit naar een volgend optreden.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10