Restaurant 1
Restaurant 2
Restaurant 3

Op dinsdagavond 18 november was de aftrap van de avondopenstelling restaurant Dorpsplein. Rond de klok van 17.00 uur werd het al snel gezellig op het Dorpsplein. Bij binnenkomst van Omringlocatie Sweelinckhof (Wognum) kwamen de geuren uit de keuken je al tegemoet.

Omring > Avondopenstelling restaurant Dorpsplein in Sweelinckhof
Laatst geplaatste items

Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >


Vrijwilliger van de maand: Theo Ursem Theo Ursem is vrijwilliger van de maand van woonzorglocatie Sweelinckhof in Wognum Lees verder >


4 oktober: Circus Sijm op bezoek! Er staat een heuse circustent op het parkeerterrein aan de Asterstraat! De voorstelling "Circus i... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Avondopenstelling restaurant Dorpsplein in Sweelinckhof

21 nov

Op dinsdagavond 18 november was de aftrap van de avondopenstelling restaurant Dorpsplein. Rond de klok van 17.00 uur werd het al snel gezellig op het Dorpsplein. Bij binnenkomst van Omringlocatie Sweelinckhof (Wognum) kwamen de geuren uit de keuken je al tegemoet.

Gevarieerd menu

In de maanden november, december en januari is het restaurant van Woonzorgcentrum Sweelinckhof op dinsdag en donderdagavond tot 19.00 uur geopend. In een sfeervolle omgeving kunt u genieten van een gevarieerd menu. De kok maakt gebruik van verse seizoens- en streekproducten.

Korting met Omringpas

Heeft u een Omringpas? Dan krijgt u een korting van 10% op een warme maaltijd en de gebruikte drankjes tijdens de maaltijd. Deze actie geldt in de maanden november en december 2014. Mocht u trek hebben in koffie/thee met wat lekkers, of gebruik willen maken van onze kleine kaart, wij zijn dagelijks geopend vanaf 09.00 tot 17.00 uur.

Vragen?

Voor vragen of reserveren bel 0229-571842, een medewerker van het restaurant staat u te woord.

Afbeeldingen Avondopenstelling restaurant Dorpsplein in Sweelinckhof

Avondopenstelling restaurant Dorpsplein Vorige foto Volgende foto
Avondopenstelling restaurant DorpspleinAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10