Jeu de Boulesbaan voor Rigtershof
Jeu de Boulesbaan voor Rigtershof
Jeu de Boulesbaan voor Rigtershof

Rode wijn, stokbrood en kaas. De perfecte ingrediënten voor een Frans getint feestje. Op vrijdag 2 mei werd hiermee de Jeu de Boules baan geopend bij Woonzorgcentrum Rigtershof in Grootebroek.

Omring > Jeu de Boulesbaan voor Rigtershof
Laatst geplaatste items

Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >


Vrijwilliger van de maand: Theo Ursem Theo Ursem is vrijwilliger van de maand van woonzorglocatie Sweelinckhof in Wognum Lees verder >


4 oktober: Circus Sijm op bezoek! Er staat een heuse circustent op het parkeerterrein aan de Asterstraat! De voorstelling "Circus i... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Jeu de Boulesbaan voor Rigtershof

08 mei

Rode wijn, stokbrood en kaas. De perfecte ingrediënten voor een Frans getint feestje. Op vrijdag 2 mei werd hiermee de nieuwe Jeu de Boulesbaan geopend bij Woonzorgcentrum Rigtershof in Grootebroek. De baan is mede tot stand gekomen dankzij een financiële bijdrage van de cliëntenraad.

Officiële opening

Het officiële moment werd kracht bijgezet door de nieuwe wethouder van Zorg, Henk Flierman. Daarna demonstreerden twee jeu de boules teams uit Lutjebroek hoe het spel gespeeld wordt. Het zal nog wel even duren voordat de bewoners woorden en uitdrukkingen als ‘but’ of carreau’ leren kennen en gebruiken, maar de eerste ‘mène’ is een feit; er kan ge-jeu-de-bouled worden op Rigtershof!

Afbeeldingen Jeu de Boulesbaan voor Rigtershof

Jeu de Boulesbaan voor Rigtershof Vorige foto Volgende foto
Jeu de Boulesbaan voor RigtershofAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10