Open dag Nicolaas in Lutjebroek
Open dag Nicolaas in Lutjebroek
Open dag Nicolaas in Lutjebroek

Zaterdag 15 maart stonden de deuren van Nicolaas open voor belangstellenden om een kijkje komen nemen in het vernieuwde Nicolaas. Van 10.00 – 16.00 uur konden bezoekers meegenieten van activiteiten, muziek, foto presentaties en zich laten informeren bij diverse stands.

Omring > Open dag Nicolaas geslaagd
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Open dag Nicolaas geslaagd

24 mrt

Zaterdag 15 maart stonden de deuren van Nicolaas open voor belangstellenden om een kijkje komen nemen in het vernieuwde Nicolaas. Van 10.00 – 16.00 uur konden bezoekers meegenieten van activiteiten, muziek, foto presentaties en zich laten informeren bij diverse stands. De gehele dag werden er rondleidingen gegeven om een totale indruk te krijgen van Omring locatie te Lutjebroek.

Geslaagde dag

De bezoekers waren veelal gericht geïnteresseerd in de mogelijkheden van zorg, faciliteiten, opleiding en vrijwilligerswerk die Nicolaas te bieden heeft. Met ruim zo’n 200 bezoekers, kunnen we terug kijken op een geslaagde dag! Alle betrokkenen hartelijk bedankt!

Afbeeldingen Open dag Nicolaas geslaagd

Open dag Nicolaas in Lutjebroek Vorige foto Volgende foto
Open dag Nicolaas in LutjebroekAfbeelding 1/7

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10