Omringlocatie De Hoge Hop
Omringlocatie De Hoge Hop
Omringlocatie De Hoge Hop

Hoe ziet een dag eruit in een woonzorgcentrum? Hoe word ik vrijwilliger? Op zaterdag 15 maart is de Open Dag van Zorg en Welzijn. Jong en oud krijgt de kans om kennis te maken met de zorg. Omring verwelkomt publiek op verschillende locaties.

Omring > Maak 15 maart kennis met de Hoge Hop
Laatst geplaatste items

Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >


Vrijwilliger van de maand: Theo Ursem Theo Ursem is vrijwilliger van de maand van woonzorglocatie Sweelinckhof in Wognum Lees verder >


4 oktober: Circus Sijm op bezoek! Er staat een heuse circustent op het parkeerterrein aan de Asterstraat! De voorstelling "Circus i... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Maak 15 maart kennis met de Hoge Hop

03 mrt

Hoe ziet een dag eruit in een woonzorgcentrum? Hoe word ik vrijwilliger? Op zaterdag 15 maart is de Open Dag van Zorg en Welzijn. Jong en oud krijgt de kans om kennis te maken met de zorg. Omring verwelkomt publiek op verschillende locaties. De Hoge Hop in Hoorn opent de deuren van 11.30 tot 14.00.

Programma

De Hoge Hop opent haar deuren voor publiek dat meer wil weten over wonen,zorgverlening en daarnaast over de mogelijkheden die er zijn voor de wijkbewoners. Maar ook wie meer wil weten over vrijwilligerswerk, is van harte welkom. Er zal muzikale ondersteuning aanwezig zijn.

Open Dag van Zorg en Welzijn

In heel Nederland openen zorg- en welzijnsorganisaties jaarlijks op de derde zaterdag in maart hun deuren voor belangstellenden tijdens de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Zo krijgen bezoekers alle gelegenheid om kennis te maken met de wereld van zorg en welzijn en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Op www.omring.nl/opendag vindt u een overzicht van alle activiteiten tijdens de open dag.

Afbeeldingen Maak 15 maart kennis met de Hoge Hop

Omringlocatie De Hoge Hop Vorige foto Volgende foto
Omringlocatie De Hoge HopAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10