Villa Sweelinckhof in gebruik genomen
Villa Sweelinckhof in gebruik genomen
Villa Sweelinckhof in gebruik genomen

Villa Sweelinckhof, een deel van de verbouwing van de Omringlocatie, is inmiddels opgeleverd. Op 30 en 31 mei jl. hebben de medewerkers van Sweelinckhof hard gewerkt om de huiskamers schoon te maken en in te richten. De vlag kon uit op 2 en 3 juni en onder muzikale begeleiding hebben de bewoners van de Villa hun intrek in genomen.

Omring > Villa Sweelinckhof in gebruik genomen
Laatst geplaatste items

Koor Wijdeklanken in Rigtershof Donderdagmiddag 11 januari jl. hadden we een optreden van het koor Wijdeklanken in Rigtershof. De... Lees verder >


Oliebollenfeest Rigtershof 2017! Zondag 31 december vond het jaarlijkse oliebollenfeest plaats in Rigtershof. In het Eethuys werde... Lees verder >


28 december: Holybollen, chocolademelk en glühwein in Omringlocatie Nicolaas Omringlocatie Nicolaas deelde dit jaar weer Holybollen uit. Op donderdagmiddag 28 december werden... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Villa Sweelinckhof in gebruik genomen

12 jun

Villa Sweelinckhof, een deel van de verbouwing van de Omringlocatie Sweelinckhof, is inmiddels opgeleverd. Op 30 en 31 mei jl. hebben de medewerkers van Sweelinckhof hard gewerkt om de huiskamers schoon te maken en in te richten. De vlag kon uit op 2 en 3 juni en onder muzikale begeleiding hebben de bewoners van de Villa hun intrek in genomen.

Vier prachtige ruime huiskamers

Alles is nieuw en de bewoners en medewerkers moeten nog wennen aan de nieuwe situatie, maar de eerste dagen zijn al prima verlopen. Het zijn vier prachtige ruime huiskamers met aansluitend een eigen zit/slaapkamer waar men heerlijk kan wonen.

Andere voorzieningen bijna klaar

Aan het Dorpsplein met daarop een mooi Eethuys met terras, de winkel en de rest van de nieuwbouw wordt nog hard gewerkt. Aan het eind van deze maand worden deze voorzieningen in gebruik genomen. Ook rondom Sweelinckhof wordt er nog hard gewerkt aan de bestrating en de tuin.

Laatste fase verbouwing

Daarna gaat ook de laatste fase in en worden er op de 3e etage van de oudbouw acht zorg-huurappartementen gerealiseerd welke eind dit jaar opgeleverd worden. Eind 2014 is er een open dag waarbij we vol trots het geheel vernieuwde Sweelinckhof kunnen laten zien.

Afbeeldingen Villa Sweelinckhof in gebruik genomen

Villa Sweelinckhof in gebruik genomen Vorige foto Volgende foto
Villa Sweelinckhof in gebruik genomenAfbeelding 1/5

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10