Foto uit virtuele tour Overvest
Foto uit virtuele tour Nicolaas
Foto uit virtuele tour Nicolaas

Vanaf vandaag is het mogelijk om een virtuele rondleiding te nemen door enkele verzorgings- en verpleeghuizen van Omring. Nieuwsgierigen kunnen virtueel rondwandelen in Omringlocaties Den Koogh (Den Helder), Nicolaas (Lutjebroek), Overvest (Enkhuizen), Sint Jozef (Wervershoof) en Lindendael (Hoorn).

Omring > Virtuele rondleiding door het verzorgings- of verpleeghuis
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Virtuele rondleiding door het verzorgings- of verpleeghuis

01 jul

Vanaf vandaag is het mogelijk om een virtuele rondleiding te nemen door enkele verzorgings- en verpleeghuizen van Omring. Nieuwsgierigen kunnen virtueel rondwandelen in Omringlocaties Den Koogh (Den Helder), Nicolaas (Lutjebroek), Overvest (Enkhuizen), Sint Jozef (Wervershoof) en Lindendael (Hoorn). Met de virtuele tour kunt u vanuit huis in alle rust de locatie bekijken.

Wat is een virtuele rondleiding?

Met de virtuele rondleiding (ook wel 360 graden foto’s genoemd) wandelt u digitaal door de locatie. Iedere rondleiding heeft zo’n 7 á 8 foto’s van bijvoorbeeld de entree, restaurant of buitentuin. Met deze manier van presenteren is het net of u werkelijk in de locatie staat. De foto’s zijn ook op de smartphone en tablet te bekijken.

Het doel van de rondleiding

Met de virtuele rondleiding kunnen we allereerst de locatie online beter zichtbaar te maken. En ondanks dat u natuurlijk van harte welkom bent in onze locaties, heeft u eigen regie om dit nu ook vanuit thuis te doen. Spreekt de locatie aan, dan kan er alsnog een afspraak worden gemaakt voor een échte bezichtiging.

Vervolg

De overige locaties worden de komende maanden gefotografeerd en worden daarna op de website geplaatst. Ook krijgen de locatiepagina’s binnenkort nog een meer aansprekende vormgeving met nog meer beeld en actualiteiten.

Afbeeldingen Virtuele rondleiding door het verzorgings- of verpleeghuis

Foto uit virtuele tour Overvest Vorige foto Volgende foto
Foto uit virtuele tour OvervestAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10