Foto uit virtuele tour Overvest
Foto uit virtuele tour Nicolaas
Foto uit virtuele tour Nicolaas

Vanaf vandaag is het mogelijk om een virtuele rondleiding te nemen door enkele verzorgings- en verpleeghuizen van Omring. Nieuwsgierigen kunnen virtueel rondwandelen in Omringlocaties Den Koogh (Den Helder), Nicolaas (Lutjebroek), Overvest (Enkhuizen), Sint Jozef (Wervershoof) en Lindendael (Hoorn).

Omring > Virtuele rondleiding door het verzorgings- of verpleeghuis
Laatst geplaatste items

Wandel2Daagse Sweelinckhof Op dinsdag 5 en donderdag 7 september vond de Wandel2daagse plaats voor bewoners van woonzorgcent... Lees verder >


Vrijwilligersfeest in Locatie Nicolaas, Lutjebroek Op vrijdag 7 juli vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats met als thema "Mexico". Een feest... Lees verder >


Uitje naar Schoorl Maandag 24 juli hadden de bewoners van Rigtershof een uitje naar Schoorl inclusief rondrit in de ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Virtuele rondleiding door het verzorgings- of verpleeghuis

01 jul

Vanaf vandaag is het mogelijk om een virtuele rondleiding te nemen door enkele verzorgings- en verpleeghuizen van Omring. Nieuwsgierigen kunnen virtueel rondwandelen in Omringlocaties Den Koogh (Den Helder), Nicolaas (Lutjebroek), Overvest (Enkhuizen), Sint Jozef (Wervershoof) en Lindendael (Hoorn). Met de virtuele tour kunt u vanuit huis in alle rust de locatie bekijken.

Wat is een virtuele rondleiding?

Met de virtuele rondleiding (ook wel 360 graden foto’s genoemd) wandelt u digitaal door de locatie. Iedere rondleiding heeft zo’n 7 á 8 foto’s van bijvoorbeeld de entree, restaurant of buitentuin. Met deze manier van presenteren is het net of u werkelijk in de locatie staat. De foto’s zijn ook op de smartphone en tablet te bekijken.

Het doel van de rondleiding

Met de virtuele rondleiding kunnen we allereerst de locatie online beter zichtbaar te maken. En ondanks dat u natuurlijk van harte welkom bent in onze locaties, heeft u eigen regie om dit nu ook vanuit thuis te doen. Spreekt de locatie aan, dan kan er alsnog een afspraak worden gemaakt voor een échte bezichtiging.

Vervolg

De overige locaties worden de komende maanden gefotografeerd en worden daarna op de website geplaatst. Ook krijgen de locatiepagina’s binnenkort nog een meer aansprekende vormgeving met nog meer beeld en actualiteiten.

Afbeeldingen Virtuele rondleiding door het verzorgings- of verpleeghuis

Foto uit virtuele tour Overvest Vorige foto Volgende foto
Foto uit virtuele tour OvervestAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10