Omringlocatie Nicolaas
Omringlocatie Nicolaas
Omringlocatie Nicolaas

Alles onder één dak in Nicolaas, Huys van de wijk. Hoe ziet een dag eruit in Nicolaas? Van welke services kan ik gebruik maken? Hoe word ik vrijwilliger? Past werken in de zorg bij mij? Op zaterdag 15 maart is de Open Dag van Zorg en Welzijn. Jong en oud krijgt de kans om kennis te maken met de zorg.

Omring > Maak kennis met Nicolaas, Huys van de wijk
Laatst geplaatste items

Wandel2Daagse Sweelinckhof Op dinsdag 5 en donderdag 7 september vond de Wandel2daagse plaats voor bewoners van woonzorgcent... Lees verder >


Vrijwilligersfeest in Locatie Nicolaas, Lutjebroek Op vrijdag 7 juli vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats met als thema "Mexico". Een feest... Lees verder >


Uitje naar Schoorl Maandag 24 juli hadden de bewoners van Rigtershof een uitje naar Schoorl inclusief rondrit in de ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Maak kennis met Nicolaas, Huys van de wijk

28 feb

Alles onder één dak in Nicolaas, Huys van de wijk. Hoe ziet een dag eruit in Nicolaas? Van welke services kan ik gebruik maken? Hoe word ik vrijwilliger? Past werken in de zorg bij mij? Op zaterdag 15 maart is de Open Dag van Zorg en Welzijn. Jong en oud krijgt de kans om kennis te maken met de zorg. Omring verwelkomt publiek op verschillende locaties. Nicolaas in Lutjebroek opent de deuren van 10.00 tot 16.00.

Programma Nicolaas

  • Neem een kijkje bij de dagbehandeling ‘de Streek’, de linnenkamer, in het restaurant, de winkels, de kapsalon, de mediatheek, het activiteitencentrum, het behandelcentrum, een afdeling, onze kapel en een aanleunwoning in de Azaleastaete. 
  • Laat je informeren door Omring, het cursusbureau, opleiden en ZO…, dé aanbieder van particuliere en PGB zorg. ZO… biedt onder andere verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding, dagactiviteiten en mantelzorgondersteuning bij u thuis. 
  • Maak kennis met de praktijkopleiders, ergo- en fysiotherapeuten en de logopedist. 
  • Laat je informeren over de visie op kleinschalig wonen op onze PG afdelingen. 
  • Maak een rondje op de duofiets; 
  • Ontdek of werken in de zorg echt iets voor je is; 
  • Koop bij fysiotherapie een paasbrood of tulband, gemaakt door ‘t Bakkershuys. De opbrengst komt ten goede aan het prachtige fietslabyrint of de ontwikkeling van nieuwe fietsroutes.

Open Dag van Zorg en Welzijn

In heel Nederland openen zorg- en welzijnsorganisaties jaarlijks op de derde zaterdag in maart hun deuren voor belangstellenden tijdens de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Zo krijgen bezoekers alle gelegenheid om kennis te maken met de wereld van zorg en welzijn en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Maar ook wie meer wil weten over vrijwilligerswerk of zich wil oriënteren voor een opleiding in de zorg- of welzijnssector, is van harte welkom. Nicolaas is geschikt voor mensen met en zonder zorgbehoefte. Er is een groeiende behoefte om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Nicolaas heeft als doel het creëren van goed op elkaar afgestemde diensten ten aanzien van wonen, welzijn en zorg. Tijdens de open dag kunt u een kijkje komen nemen. We organiseren rondleidingen en u kunt zich bij verschillende stands laten informeren over alle mogelijkheden die Nicolaas en Omring bieden.

Op www.omring.nl/opendag  vindt u een overzicht van alle activiteiten tijdens de open dag.

Afbeeldingen Maak kennis met Nicolaas, Huys van de wijk

Omringlocatie Nicolaas Vorige foto Volgende foto
Omringlocatie NicolaasAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10