Carnaval in Sweelinckhof
Carnaval in Sweelinckhof
Carnaval in Sweelinckhof

Zondag 23 februari kwam de “Wognumse Carnavalsvereniging der Krotenkokers” langs in Sweelinckhof (Wognum). Het werd een gezellige ochtend met een leuk optreden van kinderkoor Singsalabim en er kwamen ook nog 2 zwervers langs (Anita Koppes en Annet Schipper) die iets culinairs wilden maken van paardevijgen.

Omring > Carnaval in Sweelinckhof
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Carnaval in Sweelinckhof

28 feb

Zondag 23 februari kwam de “Wognumse Carnavalsvereniging der Krotenkokers” langs in Sweelinckhof (Wognum). Het werd een gezellige ochtend met een leuk optreden van kinderkoor Singsalabim en er kwamen ook nog 2 zwervers langs (Anita Koppes en Annet Schipper) die iets culinairs wilden maken van paardevijgen.

Onderscheiding

Natuurlijk is onze oudste (100 jaar) Ridder in de orde der Krotenkokers Jan Hand onderscheiden door Prins Antonios tm en ook de aanwezige ereleden Gré Overboom en Vera Stam. Na een borrel en natuurlijk een polonaise onder de muzikale klanken van de Hofkapel der Krotenkokers werd deze ochtend zeer voldaan afgesloten.

Afbeeldingen Carnaval in Sweelinckhof

Carnaval in Sweelinckhof Vorige foto Volgende foto
Carnaval in SweelinckhofAfbeelding 1/7

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10