Omringlocaties De Hoge Hop en St. Jozef gaan de energiestrijd aan
Omringlocaties De Hoge Hop en St. Jozef gaan de energiestrijd aan
Omringlocaties De Hoge Hop en St. Jozef gaan de energiestrijd aan

Ruim 4.000 ouderen in 40 zorghuizen door heel Nederland gaan tijdens de Energiestrijd Zorghuizen, van 22 december 2014 t/m 21 maart 2015, met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk energie te besparen.

Omring > Omringlocaties De Hoge Hop en St. Jozef gaan de energiestrijd aan
Laatst geplaatste items

Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >


CARNAVAL in Rigtershof Op zondag 11 februari jl. was er carnaval in Rigtershof. Om 14. 30 uur waren alle bewoners welkom... Lees verder >


Carnaval in Woonzorgcentrum Sweelinckhof De carnavalsvereniging "De Notenkrakers" kwam begin februari naar Sweelinckhof om daar uitbundig ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Omringlocaties De Hoge Hop en St. Jozef gaan de energiestrijd aan

19 dec

Ruim 4.000 ouderen in 40 zorghuizen door heel Nederland gaan tijdens de Energiestrijd Zorghuizen, van 22 december 2014 t/m 21 maart 2015, met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk energie te besparen. Omringlocaties De Hoge Hop (Hoorn) en Sint Jozef (Wervershoof) doen dit jaar ook mee.

Creatieve energiestrijd

Initiatiefnemers Meneer de Leeuw, Urgenda en Habion dagen bewoners, werknemers, management en zelfs mensen in de buurt uit, zich gezamenlijk in te zetten voor de energiestrijd. Op een creatieve en persoonlijke manier leveren zij in drie maanden tijd een positieve bijdrage aan het milieu en worden kosten bespaard. Zo bespaarde het winnende zorghuis in de vorige winterperiode € 11.000 op de energierekening.

Aftrap in De Hoge Hop

Op maandag 22 december vindt in alle 40 zorghuizen een feestelijke aftrap plaats met bewoners, medewerkers en genodigden. In Omringlocaties de Hoge Hop zal om 11:00 uur het startschot gegeven worden. Hoornse wethouders Pijl (o.a. welzijn en ouderenbeleid) en Bashara (o.a. duurzaamheid) zullen dan op een zeer passende manier de strijd laten starten. Media zijn van harte welkom.

Meer informatie

Kijk voor een overzicht van alle deelnemende zorghuizen op www.energiestrijd.nl/zorghuizen . Via deze site, Twitter en Facebook zijn gedurende drie maanden de ervaringen, verhalen en resultaten van alle deelnemers te volgen. De energiestrijd van Omring kunt u volgen op: facebook.com/energiestrijdomring  .

Afbeeldingen Omringlocaties De Hoge Hop en St. Jozef gaan de energiestrijd aan

Omringlocatie De Hoge Hop in Hoorn Vorige foto Volgende foto
Omringlocatie De Hoge Hop in HoornAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10