Sweelinckhof Daktuin
Sponsoring Ouderenfonds aan Sweelinckhof
Sweelinckhof Voliere

De bouw van Villa Sweelinckhof verloopt volgens planning en we zitten inmiddels hiermee in de laatste fase. De bewoners van de Villa krijgen een prachtige woonomgeving met zorg dichtbij.

Omring > Vernieuwde Sweelinckhof nadert opening
Laatst geplaatste items

Koor Wijdeklanken in Rigtershof Donderdagmiddag 11 januari jl. hadden we een optreden van het koor Wijdeklanken in Rigtershof. De... Lees verder >


Oliebollenfeest Rigtershof 2017! Zondag 31 december vond het jaarlijkse oliebollenfeest plaats in Rigtershof. In het Eethuys werde... Lees verder >


28 december: Holybollen, chocolademelk en glühwein in Omringlocatie Nicolaas Omringlocatie Nicolaas deelde dit jaar weer Holybollen uit. Op donderdagmiddag 28 december werden... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Vernieuwde Sweelinckhof nadert opening

16 apr

Omringlocatie Sweelinckhof wordt dit jaar omgebouwd tot een modern woon-, welzijn en zorgcomplex voor ouderen. Eind 2014 is Sweelinckhof klaar voor de toekomst, een centrum, waar ouderen kunnen wonen met in de directe nabijheid 24-uurs zorgverlening, diverse faciliteiten en een bruisend verenigingsleven. Het vernieuwde Sweelinckhof nadert de opening in juni.

Laatste fase bouw Villa Sweelinckhof

De bouw van Villa Sweelinckhof verloopt volgens planning en we zitten inmiddels hiermee in de laatste fase. De bewoners van de Villa krijgen een prachtige woonomgeving met zorg dichtbij.

Het nieuwe dorpsplein

De kantoren, entree en het restaurant worden geheel vernieuwd en deze vormen samen het nieuwe Dorpsplein. Naast de bewoners van Sweelinckhof kunnen ook de inwoners van Wognum gebruik maken van diverse faciliteiten, het restaurant en een bruisend verenigingsleven.

Inrichting van de tuin

De kosten voor de basis bestrating en groenvoorziening rondom Sweelinckhof worden door Omring betaald, maar wij willen de tuin van de Villa voor deze specifieke doelgroep graag verder inrichten als een prettige en veilige woonomgeving . U begrijpt dat hiervoor veel geld nodig is.

Inmiddels zijn er al enkele sponsors die hun medewerking hebben verleend in de vorm van een financiële bijdrage. Zo wordt momenteel het Kwetterhuis al door een groep vrijwilligers opgeknapt met het geld van de Stichting Vrienden van Sweelinckhof. En op 26 maart jl. is door het Nationaal Ouderenfonds een cheque van € 2500,- overhandigd aan de toekomstige bewoners van de Villa. Naast deze sponsoren zijn er ook verschillende sponsors die materialen beschikbaar stellen en wij zijn hen dan ook zeer dankbaar hiervoor.

Sponsoren gevraagd

Helaas is dit nog niet genoeg en willen wij dan ook u vragen of u een bijdrage wilt doen in de vorm van een aankoop van een fruitboom of bankje. Deze zullen wij laten plaatsen in de tuin en rondom Sweelinckhof en voorzien van een plaatje met uw naam als sponsor. U kunt dit individueel of als groep doen en de kosten hiervoor liggen tussen de € 150,- en € 500,- euro. Voor vragen over de mogelijkheden en de exacte kosten kunt u terecht bij de manager Iet van den Berg via  of 06 - 1434 0875.

Opening en open dag

Woensdag 25 juni zal de officiële opening plaatsvinden, ook zal er een open dag volgen waarop u het nieuwe Sweelinckhof kunt komen bekijken. Verdere berichtgeving hierover volgt nog.

Afbeeldingen Vernieuwde Sweelinckhof nadert opening

Gift Ouderenfonds aan Sweelinckhof Vorige foto Volgende foto
Gift Ouderenfonds aan SweelinckhofAfbeelding 1/5

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10