Feestweek in De Watermolen
Feestweek in De Watermolen
Feestweek in De Watermolen

Op 15 april was het vijf jaar geleden dat de eerste bewoners in De Watermolen (Abbekerk) kwamen wonen. Dit werd de hele week gevierd met een feestweek vol activiteiten.

Omring > Feestweek in De Watermolen
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Feestweek in De Watermolen

24 apr

Op 15 april was het vijf jaar geleden dat de eerste bewoners in De Watermolen (Abbekerk) kwamen wonen. Dit werd de hele week gevierd met een feestweek vol activiteiten. Een feestelijke opening met zangeres en veel zelfgebakken lekkernijen zorgden voor een goede start.

Bruidsmodeshow als hoogtepunt

Na de feestelijke opening op maandag, werd er dinsdag een bezoek gebracht aan een boerderij. Helaas liepen de lammetjes wat verderop in de wei maar er waren nog genoeg andere dieren die de aandacht konden waarderen. Het hoogtepunt was de bruidsmodeshow. Maar liefst 20 jurken werden getoond door de verzorgenden, familie en vrijwilligers. Deze waren vooral afkomstig van eigen medewerkers maar ook jurken van bewoners en moeders werden getoond. De show werd vooral gestolen door twee hele kleine bruidsmeisjes. Familie mocht ook meedelen in de feestvreugde tijdens de gezellige high tea.

Barbeque

De week werd afgesloten met een barbecue op vrijdag. Hoewel de temperatuur niet hoog genoeg was om buiten te zitten was men in De Watermolen erg blij dat het droog was op het moment dat het vlees op de barbecue ging. In de ontmoetingsruimte werd vervolgens heerlijk genoten waarna er teruggekeken kon worden op een prachtige week die zonder de hulp en inzet van alle familie, vrijwilligers en medewerkers niet mogelijk was geweest.

Afbeeldingen Feestweek in De Watermolen

Feestweek in De Watermolen Vorige foto Volgende foto
Feestweek in De WatermolenAfbeelding 1/3

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10