Roze maandag in Nicolaas
Roze maandag in Nicolaas
Roze maandag in Nicolaas

Onlangs was het kermis in Lutjebroek, een kermis waar van alles te beleven valt voor jong en oud. Omringlocatie Nicolaas staat midden in dit feestgedruis en bewoners van Nicolaas kijken uit op de kermis en genieten van de gezelligheid op straat.

Omring >
Laatst geplaatste items

Mannenuitje met NLDOET! NLDOET! Vrijdag 9 maart jl. gingen we met zeven mannen (bewoners) van Rigtershof, twee vrijwillig... Lees verder >


Zaterdag 9 maart jl. was NLdoet dag! Zaterdag 9 maart jl. was er de nationale actiedag door vrijwillgers: NLdoet! Zelfs Koningin Maxim... Lees verder >


Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Roze maandag in Nicolaas

03 sep

Onlangs was het kermis in Lutjebroek, een kermis waar van alles te beleven valt voor jong en oud. Omringlocatie Nicolaas staat midden in dit feestgedruis en bewoners van Nicolaas kijken uit op de kermis en genieten van de gezelligheid op straat. De nauwe contacten met de kermis-commissie resulteerde dat op zondag een zwembad met pinguïngs werd geplaatst.

Roze maandag in Nicolaas

Ter ere van het 25 jarig jubileum van de kermiscommissie werd het mooiste thema nogmaals gevierd, en dat was niets minder dan Roze maandag. Op deze gezellige dag werd het hele dorp roze versierd, iedereen doste zich uit in het roze. Buurtbewoners, jong en oud, liepen in de gekste creaties over straat. Op de afdelingen van Nicolaas hingen roze strikken, er stonden roze bloemen op tafel en het personeel van de keuken droeg roze kleding.

Voetjes van de vloer

De streekzanger Gerrit startte om 10.00 uur met zijn optreden in het restaurant, waardoor de voetjes al vroeg van de vloer gingen. Buiten sprong de jeugd in de vijver, en op straat stond een travestiet te zingen. Wat een leven en plezier!

‘s Middags worden onder muzikale begeleiding van de Lutjebroeker Blaasband, oliebollen uitgedeeld, die gemaakt zijn in de oliebollenkraam op de kermis. De oliebollen worden al jaren geschonken door een kleinzoon van een voormalig bewoner in het Nicolaas.

Hier leef je weer van op!

De bewoners vonden het prachtig! Een van de bewoonsters gaf aan: ‘Leuk he? Hier leef je weer van op!’.

Afbeeldingen Roze maandag in Nicolaas

Roze maandag in Nicolaas Vorige foto Volgende foto
Roze maandag in NicolaasAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10