bbq hoge hop
bbq hoge hop
bbq hoge hop

Op woensdag 21 augustus 2013 was het weer zover: Op deze datum vond de jaarlijkse barbecue weer plaats. Deze kan worden gehouden met behulp van de opbrengst van kledingwinkel “Le Jardin” van de Hoge Hop.

Omring > Barbecue Hoge Hop is groot succes
Laatst geplaatste items

Mannenuitje met NLDOET! NLDOET! Vrijdag 9 maart jl. gingen we met zeven mannen (bewoners) van Rigtershof, twee vrijwillig... Lees verder >


Zaterdag 9 maart jl. was NLdoet dag! Zaterdag 9 maart jl. was er de nationale actiedag door vrijwillgers: NLdoet! Zelfs Koningin Maxim... Lees verder >


Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Barbecue Hoge Hop is groot succes

17 sep


Op woensdag 21 augustus 2013 was het weer zover: Op deze datum vond de jaarlijkse barbecue weer plaats. Deze kan worden gehouden met behulp van de opbrengst van kledingwinkel “Le Jardin” van de Hoge Hop.

Alles zat mee

De barbecue is een jaarlijks terugkerend evenement omdat het elke keer weer een groot succes is. Zo was ook dit jaar het hele evenement weer super geslaagd en was er eigenlijk niets dat tegenzat. Alle bewoners die maar in staat waren om deel te nemen waren aanwezig. Er was voldoende hulp van de afdelingen, familie schoof gezellig aan en zelfs bewoners die maar aan weinig activiteiten kunnen deelnemen waren erbij. Het hele gezelschap genoot zichtbaar van de gezellige ongedwongen sfeer.

Gezelligheid

De barbecue werd gehouden in de grote tuin van De Hoge Hop op het overdekte terras. De tuinmannen ontpopten zich dit jaar wederom als geweldig goede barbecue-gastheren. Mede dankzij hen en alle hulp van collega’s uit de keuken zag alles er tiptop verzorgd uit. Het zonnetje was er de hele dag bij en muzikant Sjaak Wester luisterde het geheel op met zang en de gezellige klanken van de accordeon. Hij liep tussen het gezelschap door, wat zorgde voor veel gezelligheid op alle plekjes waar men zat.

Dank

Kortom het was een dag om met veel plezier op terug te kijken en bij deze iedereen die geholpen heeft; hartelijk bedankt!

Activiteitenteam Hoge Hop

Afbeeldingen Barbecue Hoge Hop is groot succes

bbq hoge hop Vorige foto Volgende foto
bbq hoge hopAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10