40 jaar Den Koogh
40 jaar Den Koogh
40 jaar Den Koogh

Een grote groep medewerkers van verpleeghuis Den Koogh (Den Helder) liet zich vrijdag van zijn sportiefste kan zien tijdens een speciale sportdag. Op deze manier werd een begin gemaakt met de festiviteiten ter ere van het 40-jarig bestaan van Den Koogh.

Omring > Verpleeghuis Den Koogh viert het 40-jarig bestaan
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Verpleeghuis Den Koogh viert het 40-jarig bestaan

03 okt

Een grote groep medewerkers van verpleeghuis Den Koogh (Den Helder) liet zich vrijdag van zijn sportiefste kan zien tijdens een speciale sportdag. Op deze manier werd een begin gemaakt met de festiviteiten ter ere van het 40-jarig bestaan van Den Koogh.

Groot feest

Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat het verpleeghuis de deuren opende. In die tijd is de zorg ingrijpend veranderd, net als het gebouw waarin Den Koogh gevestigd is. De komende weken zijn er vanwege het jubileum onder meer een groot feest voor bewoners en personeel, en een extra groot feest voor alle vrijwilligers.

Afbeeldingen Verpleeghuis Den Koogh viert het 40-jarig bestaan

40 jaar Den Koogh Vorige foto Volgende foto
40 jaar Den KooghAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10