Vrijwilligersfeest Nicolaas
Vrijwilligersfeest Nicolaas
Vrijwilligersfeest Nicolaas

Het jaarlijkse vrijwilligersfeest van Omringlocatie Nicolaas werd dit jaar gehouden op vrijdag 18 oktober. En waar anders dan in het hart van Nicolaas; het restaurant. Vrijwilligers werden vanaf 17.00 uur welkom geheten bij de erepoort van het nieuwe restaurant, en konden genieten van hun welverdiende feest.

Omring > Swingen en smullen tijdens vrijwilligersfeest van Nicolaas
Laatst geplaatste items

Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >


CARNAVAL in Rigtershof Op zondag 11 februari jl. was er carnaval in Rigtershof. Om 14. 30 uur waren alle bewoners welkom... Lees verder >


Carnaval in Woonzorgcentrum Sweelinckhof De carnavalsvereniging "De Notenkrakers" kwam begin februari naar Sweelinckhof om daar uitbundig ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Swingen en smullen tijdens vrijwilligersfeest van Nicolaas

08 nov

Het jaarlijkse vrijwilligersfeest van Omringlocatie Nicolaas werd dit jaar gehouden op vrijdag 18 oktober. En waar anders dan in het hart van Nicolaas; het restaurant. Vrijwilligers werden vanaf 17.00 uur welkom geheten bij de erepoort van het nieuwe restaurant, en konden genieten van hun welverdiende feest.

Live muziek tijdens een heerlijk buffet

Met een (welkom)drankje, een warm/ koud buffet en live muziek van Duo “One Pair” verzorgd door Ton en Dick Boon werd het een gezellige, gemoedelijke avond voor de vrijwilligers. Naast het heerlijke eten was er gelegenheid voor een praatje en dans.

Vrijwilliger voor de vrijwilligers

Deze avond is mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van vele medewerkers van Nicolaas die deze middag/avond als “vrijwilliger” voor onze vrijwilligers zich hebben ingezet.

Lutjebroeks cadeautje

Voor de gasten stond er ter afsluiting bij de uitgang van het restaurant een kleine (Lutjebroekse) lekkernij klaar, om nog na te kunnen smullen van deze avond.

De nieuwe locatie blijkt een prima gelegenheid te zijn om iets te vieren. Vrijwilligers bedankt voor jullie aanwezigheid! Tenslotte; zonder gasten, geen feest!

Afbeeldingen Swingen en smullen tijdens vrijwilligersfeest van Nicolaas

Cadeautjes voor de vrijwilligers van Nicolaas Vorige foto Volgende foto
Cadeautjes voor de vrijwilligers van NicolaasAfbeelding 1/4

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10