Stem op de Kroonappels voor servicewijk Buitenveld
Stem op de Kroonappels voor servicewijk Buitenveld
Stem op de Kroonappels voor servicewijk Buitenveld

Ter ere van de troonsbestijging van de Prins van Oranje en Prinses Maxima, organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Kroonappels.

Servicewijk Buitenveld Julianadorp van Omring doet mee als bijzonder initiatief in de categorie ‘Buurt’.

Omring > Stem op de Kroonappels voor servicewijk Buitenveld
Laatst geplaatste items

Mannenuitje met NLDOET! NLDOET! Vrijdag 9 maart jl. gingen we met zeven mannen (bewoners) van Rigtershof, twee vrijwillig... Lees verder >


Zaterdag 9 maart jl. was NLdoet dag! Zaterdag 9 maart jl. was er de nationale actiedag door vrijwillgers: NLdoet! Zelfs Koningin Maxim... Lees verder >


Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Stem op de Kroonappels voor servicewijk Buitenveld

14 mrt

Ter ere van de troonsbestijging van de Prins van Oranje en Prinses Maxima, organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Kroonappels. Initiatieven uit heel Nederland kunnen zich inschrijven en kans maken op de hoofdprijs van €50.000,- om hun actie op te zetten. Er zijn drie categorieën: Jeugd, Buurt en Helpende Hand. Servicewijk Buitenveld Julianadorp van Omring doet mee als bijzonder initiatief in de categorie ‘Buurt’.

Initiatief servicewijk Buitenveld Julianadorp

Wij proberen vanuit het verpleeghuis ons gebouw, de ontmoeting te laten zijn voor buurtbewoners. Zij kunnen bij ons terecht in de winkel, restaurant, deelname activiteiten, maar ook voor allerlei andere vragen. Aangezien er veel ouderen rondom ons verpleeghuis wonen is er behoefte aan sociale contacten en mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Zo kunnen mensen uit de buurt bijvoorbeeld in gebruik maken van onze duofiets of andere voorzieningen, maar ook eens binnen lopen voor een vraag.

Meer behoeftes omwonenden

Wij merken dat er steeds meer behoefte bestaat aan de ontmoeting tussen bewoners van het verpleeghuis en omwonenden. Omwonenden gaan steeds meer meedoen aan activiteiten, of bieden hun hulp hierbij aan. Dit initiatief is sinds een klein jaar opgestart en zijn we ons nog steeds aan het oriënteren waar de behoefte ligt van de omwonenden, en als instelling proberen wij daar met elkaar op in te spelen. Door elkaar te helpen komen we tot mooie samenwerking! Klik hier voor meer informatie over het initiatief.

Stemmen!

In het stemweekend van 15, 16 en 17 maart kan er gestemd worden. Iedereen die een stem uitbrengt, maakt bovendien kans op een van de 1.500 mooie prijzen! Met deze link kan je vanaf 09.00 uur op 15 maart stemmen.

Je kan stemmen tot zondagavond 17 maart 20.00 uur.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10