Maak 16 maart kennis met De Watermolen
Maak 16 maart kennis met De Watermolen
Maak 16 maart kennis met De Watermolen
Omring > Maak 16 maart kennis met De Watermolen
Laatst geplaatste items

Elfstedentocht in Sweelinckhof Op woensdagmiddag 17 januari jl. om 14. 30 uur heeft de 200 kilometer lange Elfstedentocht ("De T... Lees verder >


Koor Wijdeklanken in Rigtershof Donderdagmiddag 11 januari jl. hadden we een optreden van het koor Wijdeklanken in Rigtershof. De... Lees verder >


Oliebollenfeest Rigtershof 2017! Zondag 31 december vond het jaarlijkse oliebollenfeest plaats in Rigtershof. In het Eethuys werde... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Maak 16 maart kennis met De Watermolen

15 mrt

Wilt u graag weten hoe een dag in De Watermolen eruit ziet? Of er misschien handige hulpmiddelen voor u bestaan? Hoe u als vrijwilliger of op een andere manier uw steentje kunt bijdragen? Op zaterdag 16 maart is de Open Dag van Zorg en Welzijn. Jong en oud krijgt de kans om kennis te maken met de zorg. Van 10.00 – 16.00 uur bent u van harte welkom in De Watermolen.

In heel Nederland openen zorg- en welzijnsorganisaties jaarlijks op de derde zaterdag in maart hun deuren voor belangstellenden tijdens de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Zo krijgen bezoekers alle gelegenheid om kennis te maken met de wereld van zorg en welzijn en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Maar ook wie meer wil weten over vrijwilligerswerk of zich wil oriënteren voor een opleiding of een baan in de zorg- of welzijnssector, is van harte welkom.

Dagprogramma

Ook in De Watermolen is er van alles te doen:

  • Er wordt een film vertoond over zorg aan mensen met dementie in kleinschalige woonvormen zoals De Watermolen waarbij u ook vragen kunt stellen aan de medewerkers.
  • Medewerkers van de thuiszorg geven uitleg over hulpmiddelen en mogelijkheden voor zorg aan huis. Veel van de hulpmiddelen kunt u direct aanschaffen tijdens de open dag.
  • U kunt van 11.00 – 15.00 uur een korte gezondheidscheck laten doen.
  • De stichting Vrienden van De Watermolen die pas is opgericht presenteert zich. Als oprichtingsactie wordt deze dag een schilderij geveild waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de stichting.
  • Probeert u eens een rondje te fietsen op onze duofiets!

Inwendige mens

Ook aan de inwendige mens is gedacht. In een gezellige restaurant kunt u de hele dag genieten van een kopje koffie of thee en tussen de middag een heerlijke kop soep. Deze soep wordt u aangeboden door ’t Bonte Paard.

Vanaf april zal ’t Bonte Paard in samenwerking met Omring ook een wekelijkse open tafel verzorgen in De Watermolen. Tijdens de open dag kunt u hier meer informatie over krijgen. Kunt u niet naar de open dag komen maar wilt u wel graag informatie over de open tafel of over andere onderwerpen? Dan kunt u contact opnemen met Petra Oudt via telefoon 06-22143208 of email .

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10