Expositie cursisten van Ineke Meijer in Den Koogh
Expositie cursisten van Ineke Meijer in Den Koogh
Expositie cursisten van Ineke Meijer in Den Koogh

Tot eind mei wordt op de begane grond van Omringlocatie Den Koogh (Den Helder) werk tentoongesteld van 25 cursisten van de kunstenaar en docent Ineke Meijer.

Omring > Expositie cursisten van Ineke Meijer in Den Koogh
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Expositie cursisten van Ineke Meijer in Den Koogh

18 mrt

Tot eind mei wordt op de begane grond van Omringlocatie Den Koogh (Den Helder) werk tentoongesteld van 25 cursisten van de kunstenaar en docent Ineke Meijer.

Heel divers werk

Het werk dat wordt getoond is heel divers. Sommigen vinden hun inspiratie in de natuur, anderen weer in hun naaste omgeving of tijdens vakanties. Ook de deskundigheid is heel verschillend, er zijn cursisten die al jaren bij Ineke op les zijn maar ook enthousiaste beginners. Bovendien is gekozen voor verschillend materiaal: olieverf, aquarel of acryl. Dat maakt de expositie ook zo boeiend. Want wat beweegt je om, met verf en doek, je zo uniek uit te drukken. Op de leestafel in de hal treft u daarom een boekje aan met de motivatie van de exposanten.

Kleurrijke expositie

Er hangen door het grote aantal exposanten de komende periode veel werken, meer dan u van ons gewend bent. Gehoopt wordt dat deze kleurrijke expositie u door de laatste loodjes van de winter heen zal helpen en veel kijkplezier zal geven.

De expositie is toegankelijk tijdens kantooruren, en duurt tot eind mei.

Afbeeldingen Expositie cursisten van Ineke Meijer in Den Koogh

Expositie in Den Koogh Vorige foto Volgende foto
Expositie in Den KooghAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10