Feest in de Hoge Hop
Feest in de Hoge Hop
Feest in de Hoge Hop

23 Juni was het zover. Hoorn vierde deze dag haar Stadsfeest, maar ook Omringlocatie De Hoge Hop deed mee met een eigen feest. Hoewel het weer niet zo goed gezind was, mocht dit de pret niet drukken.

Omring > Hoge Hop pakt uit tijdens Hoorns Stadsfeest
Laatst geplaatste items

Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >


CARNAVAL in Rigtershof Op zondag 11 februari jl. was er carnaval in Rigtershof. Om 14. 30 uur waren alle bewoners welkom... Lees verder >


Carnaval in Woonzorgcentrum Sweelinckhof De carnavalsvereniging "De Notenkrakers" kwam begin februari naar Sweelinckhof om daar uitbundig ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Hoge Hop pakt uit tijdens Hoorns Stadsfeest

02 jul

23 Juni was het zover. Hoorn vierde deze dag haar Stadsfeest, maar ook Omringlocatie De Hoge Hop deed mee met een eigen feest. Hoewel het weer niet zo goed gezind was, mocht dit de pret niet drukken.

Voorbereiding

Om 12.00 uur waren alle vrijwilligers en medewerkers aanwezig om de taken te verdelen. Ballonnen werden opgeblazen, ruimtes werden aangepakt en de Omring vlag werd gehesen. Om 13.30 uur deden alle medewerkers nog vlug een broodje en kon het feest beginnen.

Genieten van hapjes en theater

Om 14.30 uur kwamen de eerste bezoekers binnen. Familie, bewoners en de cliëntenraad bezoekers van de dagbehandeling maar ook de buurtbewoners waren in grote getalen aanwezig. Na het welkomstwoord ging het feest, met de eerste artiest Peter Marnier, van start. Na een paar mooie meezingers werd er flink gedanst. Heerlijke sapjes, hapjes en nootjes vloeiden in overvloed. Ook genoot iedereen van een heerlijk ijsje van Mario en van de prachtige gevouwen ballonnen. Het tweede uur speelde Wil Luiken op zijn accordeon en Maretty van den Mosselaar, van het 'Verhip Theater',  speelde toneel op de woningen.

Leuke afspraken

Er waren leuke gesprekken met de omwonenden van De Hoge Hop en er werden al diverse leuke afspraken gemaakt. Op korte termijn gaan de bewoners bijvoorbeeld samen koffie drinken in de naastgelegen flat.

Samen kijken we terug op een fantastische middag en weten we zeker dat we dit voort willen blijven zetten. Wij willen iedereen bedanken die fantastische feest mogelijk hebben gemaakt.

Afbeeldingen Hoge Hop pakt uit tijdens Hoorns Stadsfeest

Feest in de Hoge Hop Vorige foto Volgende foto
Feest in de Hoge HopAfbeelding 1/7

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10