Afdeling Lutjeborgh van Nicolaas opgeknapt
Afdeling Lutjeborgh van Nicolaas opgeknapt
Afdeling Lutjeborgh van Nicolaas opgeknapt

Tijdens NL Doet, 15 en 16 maart, heeft de afdeling Lutjeborgh van Omringlocatie Nicolaas (Lutjebroek) een metamorfose ondergaan.

Omring > NL Doet zorgt voor metamorfose Lutjeborgh (Nicolaas)
Laatst geplaatste items

Elfstedentocht in Sweelinckhof Op woensdagmiddag 17 januari jl. om 14. 30 uur heeft de 200 kilometer lange Elfstedentocht ("De T... Lees verder >


Koor Wijdeklanken in Rigtershof Donderdagmiddag 11 januari jl. hadden we een optreden van het koor Wijdeklanken in Rigtershof. De... Lees verder >


Oliebollenfeest Rigtershof 2017! Zondag 31 december vond het jaarlijkse oliebollenfeest plaats in Rigtershof. In het Eethuys werde... Lees verder >

Alle nieuwsitems

NL Doet zorgt voor metamorfose Lutjeborgh (Nicolaas)

23 apr

Tijdens NL Doet, 15 en 16 maart, heeft de afdeling Lutjeborgh van Omringlocatie Nicolaas (Lutjebroek) een metamorfose ondergaan.

Trots

De gele muur en blauwe lambrisering van de afdeling zijn omgetoverd in warme bruine kleuren, andere muren zijn voorzien van een modern behang. Bewoners, familieleden en medewerkers zijn heel trots op het resultaat, maar ze zijn er nog niet.

De komende maanden gaan ze verder met de balustrade en de bovenverdieping van Lutjeborgh. Hopelijk kunnen ze aan het eind van het jaar het eindresultaat laten zien.

Met dank aan

Dit alles is mogelijk gemaakt met hulp van een bewoner, medewerkers en vrijwilligers van de Rabobank WF via NL Doet. Het Oranjefonds, GAMMA Grootebroek en kleurencentrum Klaver Hoogkarspel worden hierbij bedankt hun bijdrage.

Afbeeldingen NL Doet zorgt voor metamorfose Lutjeborgh (Nicolaas)

Afdeling Lutjeborgh van Nicolaas opgeknapt Vorige foto Volgende foto
Afdeling Lutjeborgh van Nicolaas opgeknaptAfbeelding 1/3

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10