Dagje Volendam voor bewoners De Oever
Dagje Volendam voor bewoners De Oever
Dagje Volendam voor bewoners De Oever

Onder prachtige weeromstandigheden werden de 18 bewoners van Woonzorgcomplex De Oever (Spierdijk) in de watten gelegd door Bettina Reus.

Omring > Zonnig dagje Volendam voor bewoners De Oever (Spierdijk)
Laatst geplaatste items

Elfstedentocht in Sweelinckhof Op woensdagmiddag 17 januari jl. om 14. 30 uur heeft de 200 kilometer lange Elfstedentocht ("De T... Lees verder >


Koor Wijdeklanken in Rigtershof Donderdagmiddag 11 januari jl. hadden we een optreden van het koor Wijdeklanken in Rigtershof. De... Lees verder >


Oliebollenfeest Rigtershof 2017! Zondag 31 december vond het jaarlijkse oliebollenfeest plaats in Rigtershof. In het Eethuys werde... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Zonnig dagje Volendam voor bewoners De Oever (Spierdijk)

17 sep

Onder prachtige weersomstandigheden werden de 18 bewoners van Woonzorgcomplex De Oever (Spierdijk) verwend door Bettina Reus. Ieder jaar gaan de bewoners met een uitstapje weg, nu werd er gekozen naar Volendam te gaan. De dag begon met een bakje koffie bij de dagbehandeling waarna de groep naar Volendam afreisde. Het parkeren was nog even lastig vanwege de niet verwachtte kermis, maar ook dat was snel opgelost.

De dijk op

Nadat de auto’s hun plekje hadden gekregen vertrok de groep naar de bekende Volendamse dijk. En niet alleen om lekker in het zonnetje te wandelen, maar ook om de mooie Volendamse winkeltjes en haven te bekijken. Er waren zelfs nog liefhebbers die zich in een Volendamse kleding hebben laten hijsen voor een klassiek foto portret terwijl de andere groep zich verheerlijkte aan een ijsje.

Vismaaltijd

De dag eindigde in het Volendamse restaurant Catherina, waar de groep heerlijk kon nagenieten van de mooie dag onder het genot van een broodje kroket of heerlijke vismaaltijd. De bewoners hebben erg genoten van het uitstapje.

Op de foto zijn te zien: Mw. de Ruijter met haar kleindochter Tamara, mw. Vriens met haar dochter Yvonne, mw. Besteman met haar dochter Tia, mw. Huibregts met begeleider Ans (vrijwilligster), dhr. Smit met begeleider Esther(personeel), dhr. Leenders met begeleider Piet (vrijwillger), mw. Daas personeel (Bettina), mw. op den Kelder personeel (Laura), en mw. de Vries met begeleider Sjouk (vrijwilliger).

Afbeeldingen Zonnig dagje Volendam voor bewoners De Oever (Spierdijk)

Dagje Volendam voor bewoners De Oever Vorige foto Volgende foto
Dagje Volendam voor bewoners De OeverAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10