Kom buurten bij Omring
Kom buurten bij Omring
Kom buurten bij Omring

Bij Omring doen diverse locaties mee aan de landelijke Burendag op of rondom 21 september. Wilt u kennis maken met uw Omringburen? U bent van harte uitgenodigd!

Omring > Kom buurten bij Omring
Laatst geplaatste items

Mannenuitje met NLDOET! NLDOET! Vrijdag 9 maart jl. gingen we met zeven mannen (bewoners) van Rigtershof, twee vrijwillig... Lees verder >


Zaterdag 9 maart jl. was NLdoet dag! Zaterdag 9 maart jl. was er de nationale actiedag door vrijwillgers: NLdoet! Zelfs Koningin Maxim... Lees verder >


Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Kom buurten bij Omring

07 sep

Bij Omring doen diverse locaties mee aan de landelijke Burendag op of rondom 21 september. Wilt u kennis maken met uw Omringburen? U bent van harte uitgenodigd!

Feestweek in Overvest

In Overvest in Enkhuizen kunt u van zondag 16 september tot en met vrijdag 21 september genieten van een feestweek. Deze feestweek is georganiseerd rondom de harddraverijdag op 20 september. Dit leuke initiatief biedt de bewoners en hun familie veel gezellige activiteiten. Klik hier voor het programma van Overvest.

Koffietafel in Lindendael

Op vrijdag 21 september staat in Lindendael (Hoorn) vanaf 10.00 tot 11.30 uur een gezellige koffietafel klaar. Alle buren van de Koepoortsweg zijn uitgenodigd om elkaar te ontmoeten. Speciale weekafsluiting in Hoge Hop In de Hoge Hop (Hoorn) zijn op vrijdag 21 september voor de gebruikelijke weekafsluiting ook buurtbewoners uitgenodigd om samen een drankje te nuttigen.

Workshops in De Schakel

Op zaterdag 22 september tussen 11.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom in De Schakel (Opmeer). U kunt meedoen aan workshops zoals boetseren, schilderen, meer bewegen voor ouderen of een open repetitie voor de zang. Of informatie vragen over zorg en activiteiten die De Schakel voor buurtbewoners organiseert. Kinderen kunnen zich laten schminken, met hun pop naar de poppendokter of een leuke ballon laten maken. Samen met u, wil het team van De Schakel de buurt leuker maken!

Bewoners Waterpark gaan de wijk in

Op zaterdag 22 september gaan enkele bewoners van Waterpark (Medemblik) onder begeleiding de wijk in om kennis te maken met de buren. Zij bellen aan, bieden een klein presentje aan en wensen hen een prettige dag.

Kleine kermis in Liornehuis

In het Liornehuis (Hoorn) kunt u zaterdag 22 september tussen 14.30 en 16.30 uur een kleine kermis bezoeken met muziek, een rommelkraam en poffertjes eten.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10