Music Fair Sweelinckhof
Music Fair Sweelinckhof
Music Fair Sweelinckhof

De Stichting Vrienden van Sweelinckhof (Wognum) organiseerde zondag 14 oktober jl. voor de 7e keer de Music Fair. Muzikale medewerking was er van de koren “Sylvidakoor” en "Stuurloos" en band "Zo was ût".

Omring > Swingende Music Fair in Sweelinckhof
Laatst geplaatste items

Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >


Vrijwilliger van de maand: Theo Ursem Theo Ursem is vrijwilliger van de maand van woonzorglocatie Sweelinckhof in Wognum Lees verder >


4 oktober: Circus Sijm op bezoek! Er staat een heuse circustent op het parkeerterrein aan de Asterstraat! De voorstelling "Circus i... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Swingende Music Fair in Sweelinckhof

19 okt

De Stichting Vrienden van Sweelinckhof (Wognum) organiseerde zondag 14 oktober jl. voor de 7e keer de Music Fair. De presentatie van deze gezellige zondagmiddag was in handen bij Thea Ooms en de middag werd om 13.30 uur geopend met een optreden van het “Sylvidakoor” en daarna volgde een optreden van "Stuurloos".

Herkenbare nummers van 'Stuurloos' en 'Sylvidakoor'

Het was gelijk vanaf de start gezellig druk en beide koren lieten mooie nummers en herkenbare muziek horen, waardoor de stemming er gelijk goed in zat. Tussendoor draaide het Rad van Avontuur met geweldig veel en mooie prijzen die weer belangeloos beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers van Wognum.

Groot vermaak en spanning

Er was groot vermaak en spanning bij het fotospel waar bewoners, medewerkers en vrijwilligers moesten raden welke jeugdfoto bij welke persoon hoorde. Hiervoor was een mand met boodschappen beschikbaar gesteld. Deze is gewonnen door Joy Hulst uit Medemblik.

Swingen met de band 'Zo was ût'

Vanaf 15.30 uur werd de middag opgevuld met muziek van de band “Zo was Ût tot ongeveer een uur of zes. Het werd uiteindelijk een gezellig feest met zang en dans en rond 18.00 uur ging iedereen voldaan naar huis.

Indrukwekkende opbrengst

De netto opbrengst van de Music Fair was weer geweldig, n.l. ruim € 3500, - Met dit bedrag kan er opnieuw veel zaken bekostigen voor de oudere bewoners van ons dorp, zoals extra voorzieningen, leuke uitstapjes, open zondagen en bijzondere attenties. Het bestuur van de Stichting Vrienden van Sweelinckhof wil dan ook - namens de bewoners van Sweelinckhof - iedereen die zijn/haar bijdrage heeft verleend, hartelijk bedanken voor deze geslaagde Music Fair.

Geslaagde en swingende dag

Het was een super geslaagde en swingende dag. Iedereen heeft volop genoten en de belangstelling was groot.

Afbeeldingen Swingende Music Fair in Sweelinckhof

Music Fair Sweelinckhof Vorige foto Volgende foto
Music Fair SweelinckhofAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10