Braderie in Rigtershof
Braderie in Rigtershof
Braderie in Rigtershof

Omringlocatie Rigtershof in Grootebroek organiseert zondag 14 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een gezellige braderie. Dit jaar is gekozen voor het thema “Trouwen”. Vereniging Oud Stede Broec is aanwezig met fotomateriaal uit het verleden over “Trouwen”.

Omring > Braderie in Rigtershof
Laatst geplaatste items

Elfstedentocht in Sweelinckhof Op woensdagmiddag 17 januari jl. om 14. 30 uur heeft de 200 kilometer lange Elfstedentocht ("De T... Lees verder >


Koor Wijdeklanken in Rigtershof Donderdagmiddag 11 januari jl. hadden we een optreden van het koor Wijdeklanken in Rigtershof. De... Lees verder >


Oliebollenfeest Rigtershof 2017! Zondag 31 december vond het jaarlijkse oliebollenfeest plaats in Rigtershof. In het Eethuys werde... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Braderie in Rigtershof

01 okt

Omringlocatie Rigtershof in Grootebroek organiseert zondag 14 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een gezellige braderie. Dit jaar is gekozen voor het thema “Trouwen”. Vereniging Oud Stede Broec is aanwezig met fotomateriaal uit het verleden over “Trouwen”. En de kunstcommissie van Rigtershof heeft een mooie foto-expositie van trouwfoto’s van bewoners, medewerkers en vrijwilligers. Met het Rad van Fortuin en leuke optredens belooft het een gezellige dag te worden. De opbrengst van de dag komt geheel ten goede aan de bewoners.

Grote loterij

Op zondag 14 oktober staan de deuren vanaf 11.00 uur voor iedereen wagenwijd open. Ook dit jaar is er een grote loterij met prachtige prijzen. Hiervoor kunt u nu al loten kopen bij onze receptie. De trekking vindt aan het einde van de dag plaats.

Van alles te doen

Verder is er van alles te doen: een rommelmarkt, spelletjes voor jong en oud, o.a. ballen gooien, sjoelen, glazen stapelen en Zoek de bruid. De kinderen kunnen een ritje op een pony maken, het Rad van Avontuur draait, u kunt zelfgemaakte kaarten en bloemstukjes kopen en dat alles wordt omlijst met optredens ondermeer Gerrit de Gast. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Naast kleine hapjes serveert het restaurant vanaf 12.00 uur een warme maaltijd.

Opbrengst voor activiteiten

Op 14 oktober valt er dus veel te beleven in Rigtershof en met uw komst steunt u de bewoners, want de opbrengst komt geheel ten goede aan activiteiten voor die bewoners, dus komt allen!

Meer informatie

Voor informatie kunt u bellen met de receptie van Rigtershof (0228) - 350 600. Het adres van Rigtershof is Rigtershof 9, 1613 SJ in Grootebroek.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10