Vrijwilligerswervingsdag Rigtershof
Vrijwilligerswervingsdag Rigtershof
Vrijwilligerswervingsdag Rigtershof

Donderdag 22 november werd op Woonzorgcentrum Rigtershof voor de eerste keer een Vrijwilligerswervingsdag georganiseerd. Doelstelling was om meer vrijwilligers aan te trekken.

Omring > Nieuwe vrijwilligers voor Rigtershof dankzij speciale wervingsdag
Laatst geplaatste items

Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >


CARNAVAL in Rigtershof Op zondag 11 februari jl. was er carnaval in Rigtershof. Om 14. 30 uur waren alle bewoners welkom... Lees verder >


Carnaval in Woonzorgcentrum Sweelinckhof De carnavalsvereniging "De Notenkrakers" kwam begin februari naar Sweelinckhof om daar uitbundig ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Nieuwe vrijwilligers voor Rigtershof dankzij speciale wervingsdag

26 nov

Donderdag 22 november werd op Woonzorgcentrum Rigtershof voor de eerste keer een vrijwilligerswervingsdag georganiseerd. Doelstelling was om meer vrijwilligers aan te trekken.

Directe kennismaking

Alle activiteiten die door Rigtershof worden aangeboden werden in de gezellige Woonstraat gepresenteerd door aanwezige vrijwilligers en cliënten. Potentiële vrijwilligers konden zo direct kennismaken met alle componenten van vrijwilligerswerk.

Workshops

Ook werd er op verschillende momenten workshops gegeven waarin alles rond vrijwilligerswerk werd uitgelegd. De workshops werden gegeven door Het Vrijwilligerspunt, een coördinator van Rigtershof en een vrijwilliger.

Nieuwe vrijwilligers

Het succes van de dag bleek uit het feit dat er maar liefst 11 nieuwe, enthousiaste vrijwilligers ingeschreven konden worden!
Al met al is het doel van de wervingsdag, meer dan geslaagd.

Afbeeldingen Nieuwe vrijwilligers voor Rigtershof dankzij speciale wervingsdag

Vrijwilligerswervingsdag Rigtershof Vorige foto Volgende foto
Vrijwilligerswervingsdag RigtershofAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10