Muzikale high tea in Sint Jozef
Muzikale high tea in Sint Jozef
Muzikale high tea in Sint Jozef

Woensdag 31 oktober jl was er weer een gezellige middag in verzorgingshuis Sint Jozef te Wervershoof. Ditmaal werd er een high tea verzorgd met een muzikaal randje.

Omring > Muzikale high tea voor Sint Jozef
Laatst geplaatste items

Mannenuitje met NLDOET! NLDOET! Vrijdag 9 maart jl. gingen we met zeven mannen (bewoners) van Rigtershof, twee vrijwillig... Lees verder >


Zaterdag 9 maart jl. was NLdoet dag! Zaterdag 9 maart jl. was er de nationale actiedag door vrijwillgers: NLdoet! Zelfs Koningin Maxim... Lees verder >


Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Muzikale high tea voor Sint Jozef

12 nov

Woensdag 31 oktober jl was er weer een gezellige middag in verzorgingshuis Sint Jozef te Wervershoof. Ditmaal werd er een high tea verzorgd met een muzikaal randje.

Speelse muzikant George Glandorf

De opbrengst van de fancy fair 2012 was door de ouderenbond verdubbeld dus dat was een goede reden voor een high tea en een optreden van George Glandorf. George is een muzikant die op speelse wijze muziek brengt. Dit doet hij op een draaiorgel waarbij hij meespeelt op zijn pianoklavier een halve trommel en twee bekens, allemaal gebouwd op een klein bakfietsje. Voeg daar een glimmende tuba en twee bewegende poppen aan toe, en de show kan beginnen.

Meezingen tijdens de thee

De bewoners (ook van de aanleun- en seniorenwoningen) van St. Jozef konden genieten van de vele meezingers die George liet horen. Van "daar komt Swiebertje" tot "Hai Pippi Langkous" en van " Daar bij die molen" tot "tulpen uit Amsterdam", alle bekende meezingers kwamen voorbij. Er werd dan ook goed meegezongen.

Ondertussen kon men genieten van de vele hapjes en snoepjes die werden geserveerd. De kok had Engelse scones gebakken met room en jam, een heerlijke lekkernij die bij een high tea hoort net zoals de verschillende soorten thee.

Voldaan gevoel

Alle aanwezigen konden na een paar uurtjes met een voldaan gevoel weer huiswaarts keren en we danken de ouderen bond voor deze geweldige middag!

Afbeeldingen Muzikale high tea voor Sint Jozef

Muzikale high tea in Sint Jozef Vorige foto Volgende foto
Muzikale high tea in Sint JozefAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10