Pompoenboerderij uitje
Pompoenboerderij uitje
Pompoenboerderij uitje

Op een regenachtige dag zijn de bewoners van het Woonzorgcentrum Waterpark als uitje naar de pompoenboerderij in Onderdijk geweest. Het werd ondanks het weer een heel leuk uitje.

Omring > Bewoners Waterpark naar de pompoenboerderij
Laatst geplaatste items

Vrijwilligersfeest Rigtershof 2017 Donderdag 15 juni vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats. Vrijwilligers en jubilarissen we... Lees verder >


Avond4Daagse Stede Broec van 20 t/m 23 juni 2017 In Stede Broec is voor het eerst de Avond4Daagse gelopen. Woonzorgcentrum Rigtershof was de start... Lees verder >


Wandel4daagse Wognum De jaarlijkse Avond4daagse in Wognum heeft plaatsgevonden. Vier avonden wandelen, liedjes zingen ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Bewoners Waterpark naar de pompoenboerderij

30 nov

Op een regenachtige dag zijn de bewoners van het Woonzorgcentrum Waterpark (Medemblik) als uitje naar de pompoenboerderij in Onderdijk geweest.

Met twee groepen gingen de bewoners tussen de buien door met de taxibus op stap. Ondanks het weer werd het een heel leuk uitje.

Nieuwsgierig

Alle bewoners en begeleiding hadden zin in het uitje, en waren erg benieuwd wat er te doen was op de pompoenboerderij. Na aankomst moest de groep aan de slag en een leuk mandje te maken met stro en natuurlijk pompoenen. In de tussentijd was er voor iedereen koffie of thee met een lekkere koek.

Koud maar gezellig

Ondanks de lage temperatuur in de schuur, waar de groep druk bezig was met het decoreren, bleef de sfeer goed. Met de jassen aan en een heerlijke warme lamp, kroop de groep lekker dicht tegen elkaar aan en genoot van de overweldige versiering en mooie entourage.

Genieten

Uiteindelijk was het weer tijd voor de terugreis en de bewoners waren weer blij om in hun eigen warme woonomgeving te zijn. Wat heeft iedereen genoten, en dit uitje is zeker voor herhaling vatbaar.

Afbeeldingen Bewoners Waterpark naar de pompoenboerderij

Pompoenboerderij uitje Vorige foto Volgende foto
Pompoenboerderij uitjeAfbeelding 1/10

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10