Lindendael in de bloemen
Lindendael in de bloemen
Lindendael in de bloemen

Omringlocatie Lindendael in Hoorn is een groene oase geworden. Bloemleverancier Florapro uit Alkmaar en Oosthuizen heeft de woonzorglocatie voorzien van ruim vijftig planten.

Omring > Omringlocatie Lindendael ontvangt ruim vijftig planten
Laatst geplaatste items

Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >


Vrijwilliger van de maand: Theo Ursem Theo Ursem is vrijwilliger van de maand van woonzorglocatie Sweelinckhof in Wognum Lees verder >


4 oktober: Circus Sijm op bezoek! Er staat een heuse circustent op het parkeerterrein aan de Asterstraat! De voorstelling "Circus i... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Omringlocatie Lindendael ontvangt ruim vijftig planten

09 mei

Omringlocatie Lindendael in Hoorn is een groene oase geworden. Bloemleverancier Florapro uit Alkmaar en Oosthuizen heeft de woonzorglocatie voorzien van ruim vijftig planten. Deze planten waren grotendeels afkomstig van woningcorporatie Intermaris Hoeksteen en deels van projecten.

Nieuwe planten voor afdeling Bomenwijk

De planten hebben een mooie en toepasselijke bestemming gekregen op de afdeling Bomenwijk. Deze afdeling is speciaal bestemd voor kleinschaling wonen voor mensen met dementie. Teamcoach Hilda van Dalsem: ‘Bomenwijk is een groene oase geworden! De bewoners genieten ervan. Kom ook eens de frisse lucht opsnuiven in het bomenwijkbos’.

Bedankt!

In de loop van het jaar worden nog meer planten beschikbaar gesteld door Florapro. Vanuit Omring bedanken we Florapro en Intermaris Hoeksteen van harte voor deze groene gift! Op de foto zie je drie hele grote bakken voor het Franse pleintje.

Afbeeldingen Omringlocatie Lindendael ontvangt ruim vijftig planten

Omringlocatie Lindendael in de bloemen Vorige foto Volgende foto
Omringlocatie Lindendael in de bloemenAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10