Nieuwe Jeu de Boules banen bij De Berkenhof
Nieuwe Jeu de Boules banen bij De Berkenhof
Nieuwe Jeu de Boules banen bij De Berkenhof

In de tuin van woonzorglocatie De Berkenhof zijn twee prachtige Jeu de Boulesbanen aangelegd.

Op vrijdag 25 mei vanaf 15.00 uur kunnen inwoners van Berkhout en bewoners van De Berkenhof kennismaken met het spel. Wethouder Vriend van de gemeente Koggenland opent dan de banen op feestelijke wijze.

Omring > Nieuwe Jeu de Boules banen bij De Berkenhof
Laatst geplaatste items

Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >


CARNAVAL in Rigtershof Op zondag 11 februari jl. was er carnaval in Rigtershof. Om 14. 30 uur waren alle bewoners welkom... Lees verder >


Carnaval in Woonzorgcentrum Sweelinckhof De carnavalsvereniging "De Notenkrakers" kwam begin februari naar Sweelinckhof om daar uitbundig ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Nieuwe Jeu de Boules banen bij De Berkenhof

14 mei

In de tuin van woonzorglocatie De Berkenhof zijn twee prachtige Jeu de Boulesbanen aangelegd. Vrijdag 25 mei 2012 om 15.00 uur opent wethouder Vriend van de gemeente Koggenland deze nieuwe banen op feestelijke wijze. De banen kunnen worden gebruikt door bewoners van De Berkenhof en inwoners uit Berkhout.

Komt u ook?

Op 25 mei kunnen enthousiastelingen uit Berkhout vanaf 15.00 uur kennismaken met het spel Jeu de Boules. Onder het genot van een hapje en een drankje is er voor iedereen de gelegenheid om eens een balletje te gooien.

Gratis Jeu de Boules uitleg en set

Op deze dag is het mogelijk voor inwoners een Jeu de Boules uitleg te krijgen. U kunt zich hiervoor persoonlijk maar ook met vrienden aanmelden. Als u zich met een club van minimaal acht personen aanmeldt, krijgt u van de gemeente Koggenland bovendien een gratis Jeu de Boules set.

Wilt u hiervoor in aanmerking komen, meldt u zich dan aan bij George Doorgeest, beleidsmedewerker sport van de gemeente Koggenland op tel: 0229-543322 of per e-mail:  .

Zomerseizoen

Omringlocatie De Berkenhof hoopt dat er veel gebruik gemaakt gaat worden van de banen. Een mooie manier voor inwoners en bewoners om elkaar te ontmoeten. De banen zijn tijdens het zomerseizoen dagelijks geopend tussen 9.00 en 21.00 uur.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10