opening revalidatieappartementen Lindendael Hoorn
opening revalidatieappartementen Lindendael Hoorn
opening revalidatieappartementen Lindendael Hoorn

Dinsdag 8 mei 2012 vindt in Omringlocatie Lindendael de feestelijke opening plaats van de nieuwe revalidatieappartementen ‘Lavendel’.

Het resultaat mag er zijn: Twaalf prachtige appartementen voor revalidatiecliënten, met eigen badkamer en kitchenette. Ingericht met een sprekende accentkleur en een frisse uitstraling. De appartementen hebben een gezamenlijke huiskamer ter beschikking.

Omring > Feestelijke opening revalidatieappartementen Lindendael
Laatst geplaatste items

Mannenuitje met NLDOET! NLDOET! Vrijdag 9 maart jl. gingen we met zeven mannen (bewoners) van Rigtershof, twee vrijwillig... Lees verder >


Zaterdag 9 maart jl. was NLdoet dag! Zaterdag 9 maart jl. was er de nationale actiedag door vrijwillgers: NLdoet! Zelfs Koningin Maxim... Lees verder >


Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Feestelijke opening revalidatieappartementen Lindendael

01 mei

Dinsdag 8 mei 2012 vindt in Omringlocatie Lindendael de feestelijke opening plaats van de nieuwe revalidatieappartementen ‘Lavendel’. De verbouwing van de voormalige kantoortuin tot appartementen voor tijdelijke zorg is gereed.

Lindendael klaar voor professionele revalidatiezorg Hoorn

Het resultaat: Twaalf prachtige appartementen voor revalidatiecliënten, met eigen badkamer en kitchenette. Ingericht met een sprekende accentkleur en een frisse uitstraling. De appartementen hebben een gezamenlijke huiskamer ter beschikking.

Plaats voor 37 revalidanten

Woonzorglocatie Lindendael biedt nu plaats aan 37 revalidanten. De verbouwing in Lindendael is vorig najaar gestart en heeft in totaal zes maanden geduurd. Op de plek van de voormalige kantoortuin op de eerste etage zijn de twaalf appartementen gebouwd. De keuken op de eerste etage maakte plaats voor kantoorruimte, zes flexwerkplekken en een vergaderzaal. Een deel van de eerste etage staat nu volledig ter beschikking voor revalidatiezorg.

Compleet zorgaanbod

Lindendael is na de verbouwing klaar voor de toekomst en biedt een compleet zorgaanbod voor revalidatiecliënten. Bij Lindendael staat hiervoor een team klaar van behandelaars en verzorgenden die de revalidant ondersteunen in hun revalidatie. De zorg en behandeling worden op hun specifieke zorgvraag afgestemd.

Doel is om zo snel mogelijk weer terug te keren naar de eigen woonsituatie

Revalidanten komen ter revalidatie met als doel zo snel als mogelijk terug naar de eigen woon- en leefsituatie. De ambiance van het appartement straalt daarom de sfeer van een hotelkamer uit: genieten van comfort tijdens een tijdelijk verblijf met verlangen naar terugkeer naar thuis.

Zie onderstaande foto (door Marcel Rob): een voorbeeld van een van de nieuwe revalidatieappartementen in Lindendael met accentkleur groen

Afbeeldingen Feestelijke opening revalidatieappartementen Lindendael

opening revalidatieappartementen Lindendael Hoorn Vorige foto Volgende foto
opening revalidatieappartementen Lindendael HoornAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10