expositie Rigtershof
expositie Rigtershof
expositie Rigtershof

Op 11 mei 2012 om 15.00 uur vindt de officiële opening van deze expositie in Rigtershof plaats. Wethouder Lydia Groot van de gemeente Stedebroec verricht deze officiële opening.

Omring > Expositie schilderijen Nellie Mul-Boskemper in Rigtershof
Laatst geplaatste items

Elfstedentocht in Sweelinckhof Op woensdagmiddag 17 januari jl. om 14. 30 uur heeft de 200 kilometer lange Elfstedentocht ("De T... Lees verder >


Koor Wijdeklanken in Rigtershof Donderdagmiddag 11 januari jl. hadden we een optreden van het koor Wijdeklanken in Rigtershof. De... Lees verder >


Oliebollenfeest Rigtershof 2017! Zondag 31 december vond het jaarlijkse oliebollenfeest plaats in Rigtershof. In het Eethuys werde... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Expositie schilderijen Nellie Mul-Boskemper in Rigtershof

07 mei

Op 11 mei 2012 verricht wethouder Lydia Groot van de gemeente Stedebroec om 15.00 uur de officiële opening van de eerste expositie in Omringlocatie Rigtershof. De expositie toont schilderijen van mevrouw Mul-Boskemper.

Vorig jaar gestart met kunstcommissie

Woonzorglocatie Rigtershof is vorig jaar gestart met een kunstcommissie. Een van de initiatiefneemsters hiertoe, is mevrouw Nellie Mul-Boskemper geweest. Zij schilderde zelf en wilde haar schilderijen graag tentoonstellen om het te delen met de andere bewoners. Ook wilde ze de prachtige ruimte in Rigtershof op een afwisselende manier aankleden.

Wisselende collecties tentoonstellen

Zij had voor ogen om wisselende collecties van kunstenaars uit Rigtershof, maar ook van buiten de woonlocatie te laten zien. Haar doel was hiermee een wisselwerking te creëren tussen bewoners uit Stedebroec en Rigtershof.

Allereerste officiële expositie ter nagedachtenis aan mevrouw Mul-Boskemper

Helaas is mevrouw Mul-Boskemper overleden. Ter nagedachtenis aan haar heeft de kunstcommissie besloten de allereerste officiële expositie in Rigtershof aan haar te wijden.

Onderstaand ziet u ook een schilderij van mevrouw Mul-Boskemper

De expositie bezoeken

De expositie is dagelijks te bezichtigen van 12 mei tot en met 5 september 2012, tussen 12.00 en 18.00 uur in woonzorgcentrum Rigtershof, Rigtershof 9, 1613 SJ Grootebroek. Mocht u meer informatie willen, neem dan vooral contact op met de activiteitenbegeleiding op: tel: 0228 – 350600.

Afbeeldingen Expositie schilderijen Nellie Mul-Boskemper in Rigtershof

Schilderij van mevrouw Mul-Boskemper Vorige foto Volgende foto
Schilderij van mevrouw Mul-BoskemperAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10