open dag van zorg en welzijn groot
open dag van zorg en welzijn groot
open dag van zorg en welzijn groot

Neem op 17 maart 2012 een kijkje achter de schermen bij de locaties Overvest, Lindendael, Sorghvliet, Den Koogh, Gollards en het Verpleeghuis Texel!

Omring > Tips voor een goede nachtrust tijdens Open dag
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Tips voor een goede nachtrust tijdens Open dag

13 mrt

Den Koogh doet mee aan de Open Dag Zorg en Welzijn op zaterdag 17 maart 2012. Er zijn tal van activiteiten, waaronder een presentatie over Slapeloosheid bij Ouderen door Rowan Hislop en Heleen de Boer.

Onderdeel van opleiding

Rowan en Heleen zijn werkzaam bij Omring en volgen de opleiding HBO-V, profiel GG (geriatrie en gerontologie). Onderdeel van de opleiding is het schrijven van een scriptie vanuit een evidence based Practice, dat wil zeggen vanuit voorbeelden die tot goede resultaten hebben geleid.

Slapeloosheid bij ouderen

Vanuit de praktijk als verpleegkundigen in Buitenveld en De Zeester hebben zij gekozen voor Slapeloosheid bij Ouderen. Zaterdag 17 maart 2012 presenteren zij hun bevindingen en tips voor een goede nachtrust. U bent van harte welkom in Den Koogh, roze kamer, van 13.45 uur tot 14.45 uur.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10