expositie-denkoogh
expositie-denkoogh
expositie-denkoogh

Thea Mulder-Clemens exposeert gedurende de maanden juli, augustus en september 2012 in de centrale hal van Den Koogh met schilderijen in gemengde technieken.

Omring > Expositie in Den Koogh
Laatst geplaatste items

Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >


Vrijwilliger van de maand: Theo Ursem Theo Ursem is vrijwilliger van de maand van woonzorglocatie Sweelinckhof in Wognum Lees verder >


4 oktober: Circus Sijm op bezoek! Er staat een heuse circustent op het parkeerterrein aan de Asterstraat! De voorstelling "Circus i... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Expositie in Den Koogh

24 jul

Thea Mulder-Clemens exposeert gedurende de maanden juli, augustus en september 2012 in de centrale hal van Den Koogh, onderdeel van Omring, met schilderijen in gemengde technieken.

Aquarelleren met pastelkrijt en acrylverf

Thea Mulder combineert het aquarelleren met pastelkrijt, welke combinatie diverse verrassende resultaten heeft opgeleverd. Sinds enige jaren maakt zij ook gebruik van acrylverf. De natuur en dan vooral de pracht van bloemen heeft haar menigmaal geïnspireerd. Afkomstig uit een gezin dat bijna geheel in het teken stond van de Breezandse bolbloementeelt zal dit niet vreemd overkomen.

Afbeeldingen Expositie in Den Koogh

Expositie Den Koogh Vorige foto Volgende foto
Expositie Den KooghAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10