Servicecenter SG Newton in actie voor De Hoge Hop!
Servicecenter SG Newton in actie voor De Hoge Hop!
Servicecenter SG Newton in actie voor De Hoge Hop!

De Hoge Hop ligt in de Hoornse wijk Kersenboogerd, dichtbij een groot winkelcentrum.

Omring > Servicecenter SG Newton in actie voor De Hoge Hop!
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Servicecenter SG Newton in actie voor De Hoge Hop!

07 feb

Op vrijdag 9 maart aanstaande organiseert SG Newton, Dampten 22 te Hoorn in samenwerking met Omring woonlocatie De Hoge Hop in Hoorn een echte veiling om geld in te zamelen om daarmee de inrichting van het Klifplein voor de bewoners te kunnen realiseren.

Deze veiling wordt gehouden op SG Newton tussen 19.00 en 21.30 uur. In de zomer zitten de bewoners en familieleden die op bezoek komen, heerlijk in de tuinen rond de woonlocatie. In de winter en voor de bewoners die niet zo mobiel zijn is er echter geen gezellige plek waar dit mogelijk is. Het Servicecenter van SG Newton helpt woonlocatie De Hoge Hop bij de realisatie van deze wens.

Nieuw binnenplein

De medewerkers en familieleden van de bewoners van de Hoornse woonlocatie De Hoge Hop willen graag een mooi binnenplein inrichten. Om de mooie ontwerpen voor de inrichting van het Klifplein echt te kunnen uitvoeren, is meer geld nodig dan het huidige beschikbare budget.

Samenwerking met Servicecenter SG Newton

Medewerkers en familieleden van bewoners van De Hoge Hop hebben het initiatief genomen om contact op te nemen met het Servicecenter van SG Newton om te onderzoeken of realisering van hun wensen voor de bewoners samen met de school mogelijk is. Sinds begin van dit schooljaar heeft SG Newton namelijk een zogenaamd Servicecenter. Leerlingen worden vanuit dit Servicecenter ingezet om mee te helpen bij de totstandkoming van projecten die een maatschappelijk doel dienen. Zo hebben zij geholpen bij het bereiden en serveren van de Kerstdiners voor bewoners en hun familieleden afgelopen december.

Organisatie van een veiling

Na een aantal besprekingen tussen De Hoge Hop en SG Newton is besloten om als eerste activiteit een veiling te organiseren. De opbrengst wordt, zoals gezegd, besteed aan de inrichting van het Klifplein.

Te veilen kavels

De kavels die geveild gaan worden, staan vanaf 23 februari 2012 op een door de leerlingen zelf ontworpen website. De leerlingen hopen natuurlijk op een grote opkomst, zodat ze met het geld dat met de veiling verdiend wordt, in mei het Klifplein kunnen inrichten voor de bewoners van De Hoge Hop.

Ook meehelpen?

Mocht u na het lezen van dit bericht ook zelf een kavel voor de veiling willen inbrengen, neemt u dan contact op met de school, telefoon: 0229 – 55 20 10 , e-mailadres:

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10