De Schakel krijgt duofiets
De Schakel krijgt duofiets
De Schakel krijgt duofiets
Omring > De Schakel krijgt duofiets
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

De Schakel krijgt duofiets

07 feb

Op 6 februari heeft Stichting De Gemeenschapsveiling Spanbroek op feestelijke wijze een duofiets overhandigd aan De Schakel.

Dankzij De Gemeenschapsveiling kunnen bewoners van De Schakel straks al fietsend van de omgeving genieten. Ook stichting RCOAK, het Fonds Sluyterman van Loo en Stichting Ab Laane hebben een bijdrage gegeven.

Een duofiets heeft twee zadels en twee sturen naast elkaar. Voor beide fietsers zijn er trappers. Slechts één van de sturen is te gebruiken. De fiets wordt bestuurd door een verzorgende, familielid of vrijwilliger. Bewoners kunnen dus op ontspannende wijze de spieren en conditie trainen en van de frisse lucht genieten. De fiets is voor de bewoners van de woongroepen en cliënten van de dagbehandeling. Ook bewoners van de appartementen in De Schakel mogen de fiets gebruiken.

Afbeeldingen De Schakel krijgt duofiets

Duofiets De Schakel Vorige foto Volgende foto
Duofiets De SchakelAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10