Buitenveld wint een BrainTrainerplus
Buitenveld wint een BrainTrainerplus
Buitenveld wint een BrainTrainerplus

Omring heeft onlangs meegedaan aan een project van de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF). Tijdens dit project wordt er onderzoek gedaan naar de ervaringen met de zorg van bewoners en familieleden van de diverse locaties.
Omring locatie Buitenveld (Julianadorp) heeft naar aanleiding van dit project een BrainTrainerplus gewonnen.

Omring > Buitenveld wint een BrainTrainerplus
Laatst geplaatste items

Mannenuitje met NLDOET! NLDOET! Vrijdag 9 maart jl. gingen we met zeven mannen (bewoners) van Rigtershof, twee vrijwillig... Lees verder >


Zaterdag 9 maart jl. was NLdoet dag! Zaterdag 9 maart jl. was er de nationale actiedag door vrijwillgers: NLdoet! Zelfs Koningin Maxim... Lees verder >


Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Buitenveld wint een BrainTrainerplus

14 feb

Buitenveld in Julianadorp heeft een BrainTrainerplus gewonnen ter waarde van ruim 4.000 euro. Dit apparaat heeft, met name voor bewoners met dementie, een geweldige meerwaarde. Medewerkers en bewoners van Buitenveld hebben het apparaat woensdag 8 februari in gebruik genomen.

De BrainTrainerplus

De BrainTrainerplus bestaat uit een combinatie van een handzame desktop en doordachte spelsoftware die uitnodigt tot gebruik, vooral bij ouderen. Deze laagdrempelige spelcomputer activeert geheugenfuncties spelenderwijs en zorgt voor veel positiviteit onder de senioren.

Project 'Uw mening, onze zorg'

Omring heeft onlangs meegedaan aan het project 'Uw mening, onze zorg'. Naar aanleiding van dit project heeft locatie Buitenveld de BrainTrainerplus gewonnen. 'Uw mening, onze zorg' is een project van de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF) naar de ervaringen met de zorg van bewoners en familieleden van de diverse locaties. De NPCF heeft interviewteams langs de locaties van Omring laten gaan om ervaringen van de bewoners te laten optekenen. Al deze ervaringen zijn gepubliceerd op www.zorgkaartnederland.nl. En nog steeds kan iedereen zijn of haar ervaring kwijt op deze site.

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland biedt een objectief en betrouwbaar referentieplatform met betrekking tot consumentenervaringen in de gezondheidszorg.

Afbeeldingen Buitenveld wint een BrainTrainerplus

De heer Ewalt (bewoner) test de BrainTrainerplus. Vorige foto Volgende foto
De heer Ewalt (bewoner) test de BrainTrainerplus.Afbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10