Kerstboom voor De Hoge Hop door muntenactie
Kerstboom voor De Hoge Hop door muntenactie
Kerstboom voor De Hoge Hop door muntenactie

Carolien Dol, eerstverantwoordelijk verzorgende van afdeling K, heeft De Hoge Hop (Hoorn) opgegeven voor een ondersteuningsactie voor goede doelen, georganiseerd door de Dekamarkt. Een van de goede doelen was het verpleeghuis. Hierdoor werd een prachtige kerstboom voor in de hal mogelijk.

Omring > Kerstboom door muntjesactie
Laatst geplaatste items

Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >


Vrijwilliger van de maand: Theo Ursem Theo Ursem is vrijwilliger van de maand van woonzorglocatie Sweelinckhof in Wognum Lees verder >


4 oktober: Circus Sijm op bezoek! Er staat een heuse circustent op het parkeerterrein aan de Asterstraat! De voorstelling "Circus i... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Kerstboom door muntjesactie

18 dec

Carolien Dol, eerstverantwoordelijk verzorgende van afdeling K, heeft De Hoge Hop (Hoorn) opgegeven voor een ondersteuningsactie voor goede doelen, georganiseerd door de Dekamarkt. Een van de goede doelen was het verpleeghuis. Hierdoor werd een prachtige kerstboom voor in de hal mogelijk.

De Hoge Hop trots op Carolien

In de winkel van de Dekamarkt in Zwaag werden muntjes weggegeven bij boodschappen. De klant mocht bepalen waar hij zijn sponsormuntje aan gaf. Vorige week kreeg Carolien te horen dat een sponsorbedrag van € 500 was opgehaald. Dit werd feestelijk overhandigd. Het team van De Hoge Hop is trots op Carolien, die dit allemaal eigenhandig heeft geregeld. Samen met de activiteitenbegeleiders is de prachtige boom in de hal mogelijk gemaakt.

Afbeeldingen Kerstboom door muntjesactie

Kerstboom voor De Hoge Hop door muntenactie Vorige foto Volgende foto
Kerstboom voor De Hoge Hop door muntenactieAfbeelding 1/3

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10