Jubilarissen in Nicolaas
Jubilarissen in Nicolaas
Jubilarissen in Nicolaas

In Omringlocatie Nicolaas (Lutjebroek) worden op 12 december tijdens de kerstbijeenkomst voor vrijwilligers, negen jubilarissen in het zonnetje gezet.

Omring > Jubilarissen in Nicolaas
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Jubilarissen in Nicolaas

10 dec

In Omringlocatie Nicolaas (Lutjebroek) worden op 12 december tijdens de kerstbijeenkomst voor vrijwilligers, negen jubilarissen in het zonnetje gezet. Zij zetten zich belangeloos al 12,5 – 25 of 40 jaar in voor het welzijn van de bewoners van het Nicolaas.

Nicolaas bedankt haar vrijwilligers

Sommige vrijwilligers zetten zich al jaren in voor de bewoners. Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de bewoners van het verpleeghuis. Met hun inzet zijn extra activiteiten mogelijk. De jubilerende vrijwilligers zijn actief bij welzijnsactiviteiten, uitstapjes, Mediatheek, kledingwinkel, en kerkdiensten, Het Nicolaas bedankt haar vrijwilligers voor hun inzet met een gezellige kerstbijeenkomst, met een hapje, drankje en een leuke kerstattentie. De jubilarissen worden extra in het zonnetje gezet.

De jubilarissen

  • Mevrouw R. Reus- Visser is al 40 jaar actief in het Nicolaas
  • Mevrouw D. Kok- Broersen, Mevrouw N. Kooiman- Vijn, en mevrouw A. Vriend- Koopman zijn al 25 jaar vrijwilliger
  • Mevrouw G. Brandsen, Mevrouw I. Lub-Jaring, mevrouw C. de Boer, de heer J. Doedes en de heer T. Kok zijn al 12,5 jaar vrijwilliger.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10