Sweelinckhof 40 jaar!
Sweelinckhof 40 jaar!
Sweelinckhof 40 jaar!
Omring > Sweelinckhof 40 jaar!
Laatst geplaatste items

Wandel2Daagse Sweelinckhof Op dinsdag 5 en donderdag 7 september vond de Wandel2daagse plaats voor bewoners van woonzorgcent... Lees verder >


Vrijwilligersfeest in Locatie Nicolaas, Lutjebroek Op vrijdag 7 juli vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats met als thema "Mexico". Een feest... Lees verder >


Uitje naar Schoorl Maandag 24 juli hadden de bewoners van Rigtershof een uitje naar Schoorl inclusief rondrit in de ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Sweelinckhof 40 jaar!

03 nov

Een bijdrage van Iet van den Berg, manager zorg en welzijn Sweelinckhof;

“Sweelinckhof vierde onlangs haar 40ste verjaardag. Het team van Sweelinckhof had daarom met elkaar besloten om de bewoners enkele leuke dagen te bezorgen. Dat is zeker gelukt.

De officiële opening die verricht werd door mijnheer Hand (98 jaar) en Anne Marie Laan (het langst werkzaam in Sweelinckhof). Zij sneden de taart aan welke als opschrift had 40 jaar Sweelinckhof.

Op dinsdag 18 oktober was er een optreden van Tante Truus die diverse liederen ten gehore bracht. Daarna was er een heerlijk stamppotten buffet. De dinsdag werd afgesloten met een oecumenische dienst in de feestzaal.

Donderdagavond werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zij hadden een gezellige avond onder leiding van duo Dictee.

Vrijdagmiddag was het bonte middag. Diverse personeelsleden van Sweelinckhof boden de bewoners een keur van artiesten aan. Zoals Tante Trien, De Selvera’s, Dorus, Johnny Lion, De Alpenzusjes, De Wilde Rovers, enz. Het was een groot succes vooral toen het afgesloten werd door een live optreden van de werkgroep met de deelnemende personeelsleden.

Zondagmiddag werd er een feestmiddag aangeboden door de Stichting Vrienden van Sweelinckhof. Met medewerking van band “Zo was uut" ging het dak eraf.”, aldus Iet van den Berg.

Afbeeldingen Sweelinckhof 40 jaar!

Sweelinckhof 40 jaar! Vorige foto Volgende foto
Sweelinckhof 40 jaar!Afbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10