Sweelinckhof 40 jaar!
Sweelinckhof 40 jaar!
Sweelinckhof 40 jaar!
Omring > Sweelinckhof 40 jaar!
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Sweelinckhof 40 jaar!

03 nov

Een bijdrage van Iet van den Berg, manager zorg en welzijn Sweelinckhof;

“Sweelinckhof vierde onlangs haar 40ste verjaardag. Het team van Sweelinckhof had daarom met elkaar besloten om de bewoners enkele leuke dagen te bezorgen. Dat is zeker gelukt.

De officiële opening die verricht werd door mijnheer Hand (98 jaar) en Anne Marie Laan (het langst werkzaam in Sweelinckhof). Zij sneden de taart aan welke als opschrift had 40 jaar Sweelinckhof.

Op dinsdag 18 oktober was er een optreden van Tante Truus die diverse liederen ten gehore bracht. Daarna was er een heerlijk stamppotten buffet. De dinsdag werd afgesloten met een oecumenische dienst in de feestzaal.

Donderdagavond werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zij hadden een gezellige avond onder leiding van duo Dictee.

Vrijdagmiddag was het bonte middag. Diverse personeelsleden van Sweelinckhof boden de bewoners een keur van artiesten aan. Zoals Tante Trien, De Selvera’s, Dorus, Johnny Lion, De Alpenzusjes, De Wilde Rovers, enz. Het was een groot succes vooral toen het afgesloten werd door een live optreden van de werkgroep met de deelnemende personeelsleden.

Zondagmiddag werd er een feestmiddag aangeboden door de Stichting Vrienden van Sweelinckhof. Met medewerking van band “Zo was uut" ging het dak eraf.”, aldus Iet van den Berg.

Afbeeldingen Sweelinckhof 40 jaar!

Sweelinckhof 40 jaar! Vorige foto Volgende foto
Sweelinckhof 40 jaar!Afbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10