Jubilarissen in Nicolaas Verpleeghuis
Jubilarissen in Nicolaas Verpleeghuis
Jubilarissen in Nicolaas Verpleeghuis
Omring > Jubilarissen in Nicolaas Verpleeghuis
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Jubilarissen in Nicolaas Verpleeghuis

12 dec

In Omringlocatie Nicolaas worden op 14 december tijdens de kerstbijeenkomst voor vrijwilligers, acht jubilarissen in het zonnetje gezet. Zij zetten zich belangeloos in voor het welzijn van de bewoners van het Nicolaas.


Sommige vrijwilligers zetten zich al jaren in voor de bewoners. Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de bewoners van het verpleeghuis. Met hun inzet zijn extra activiteiten mogelijk. Het Nicolaas bedankt haar vrijwilligers voor hun inzet met een gezellige kerstbijeenkomst, met een hapje, drankje en een leuke kerstattentie. De jubilarissen worden extra in het zonnetje gezet.

Het Nicolaas is ook nog op zoek naar vrijwilligers voor afdeling Drecht. Deze afdeling is dit voorjaar gestart met kleinschalig wonen. Dat is een oprechte imitatie van de thuissituatie, maar dan met zorg, begeleiding en behandeling. Daarbij gaan we niet uit van wat iemand niet meer kan, maar zoeken we samen juist naar de kleine dingen die nog wél kunnen. Medewerkers ondersteunen de bewoners hierbij, samen met mantelzorgers. De afdeling kan op verschillende momenten van de dag nog ondersteuning gebruiken van vrijwilligers. Voor meer informatie neemt u contact op met Karin Twisk, vrijwilligerscoordinator, via telefoonnummer 0228 – 512 041.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10