Omringlocatie Overvest
Omringlocatie Overvest
Omringlocatie Overvest

Omringlocatie Overvest in Enkhuizen zoekt diverse vrijwilligers.

Werken en opleiden > Nieuwsoverzicht Werken en opleiden > Omringlocatie Overvest zoekt diverse vrijwilligers
Laatst geplaatst

Omringlocatie Gezinspaviljoen zoekt diverse vrijwilligers Omringlocatie Gezinspaviljoen (Bovenkarspel) zoekt diverse vrijwilligers. Lees verder >

Alle vacatures
Ons vacatureaanbod via RSS

Omringlocatie Overvest zoekt diverse vrijwilligers

Omringlocatie Overvest in Enkhuizen zoekt diverse vrijwilligers.

Wat je gaat doen

 • Sportieve vrijwilliger(s)
  Voor de dinsdagochtend zijn wij op zoek naar een sportieve vrijwilliger(s), die samen met een medewerker van de dagbehandeling een nieuwe activiteit wil opzetten. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met chronische ziektes veel baat bij bewegen hebben. Bewegen kan alles zijn, in groepsverband wandelen, duo-fietsen en gymmen. 
 • Vrijwilliger restaurant
  Voor de maanden januari, februari en maart zoeken wij vrijwilliger voor het restaurant. De tijden zijn van 10.00 tot 12.00 uur. De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van het vaste personeel, het serveren van koffie en thee, tafels dekken en afruimen. 
 • Chauffeurs voor rolstoelbus
  Wij zoeken meerdere vrijwilligers voor de woensdag en vrijdag voor de rolstoelbus ten behoeve van de dagbehandeling. U haalt de bezoekers thuis op en rijdt ze naar de dagbehandeling. Na afloop brengt u de bezoekers weer naar huis. De tijden zijn afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers. De dagbehandeling start om 09.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Daarna worden de bezoekers weer naar huis gebracht. Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers die als inval/reserve chauffeur beschikbaar willen zijn op de maandag, dinsdag en vrijdag. 
 • Vrijwilligers
  Wij zoeken meerdere vrijwilligers voor diverse woongroepen. De werkzaamheden bestaan uit; het ondersteunen van het ontbijt, mee helpen met maaltijdbereiding en individuele aandacht willen geven aan onze bewoners. Dagen en tijden zijn in overleg. 
 • Creatieve gastvrouw/heer
  Voor de afdeling Konkeltoid zoeken wij een vrijwilliger, die op donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur beschikbaar is. Iemand die samen met bewoners en collega's een invulling kan geven een activiteit. Maar ook bewoners wil ophalen en wegbrengen naar hun kamer, wil (mee)helpen bij een broodmaaltijd, een spelletje wil doen of de krant wil voorlezen. Tevens zijn wij op zoek naar vrijwilligers die willen invallen op andere dagen. 
 • Vrijwilliger afdeling 'het landje van Top'
  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de afdeling, Het landje van Top. De afdeling bestaat acht bewoners met beginnende geheugenproblemen. Deze bewoners hebben behoefte aan individuele aandacht. Ze vinden het ook fijn om dingen rustig samen te doen, zoals samen ontbijten, koffiezetten, groente schoonmaken en de middagmaaltijd samen te koken. Voor alle dagen van de week zoeken wij vrijwilligers van 09.00 tot 12.00 uur. 
 • Wandel- of fietsmaatjes voor de dagbehandeling en verschillende afdelingen
  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere middagen per week beschikbaar zijn voor het wandelen of te fietsen met onze bewoners. Dit kan in een groepje of individueel. Graag op de donderdagmorgen. De duofiets heeft trapondersteuning.
 • Wandelgroepbegeleiders
  Voor onze mobiele bewoners, maar ook senioren uit Enkhuizen, willen wij een laagdrempelige wandelgroep oprichten. De afstanden zullen worden aangepast aan het aantal deelnemers en vanuit Overvest starten we op de maandag, woensdag en de vrijdag ochtend. Vertrek is om 9.30 uur. Wij zoeken meerdere vrijwilligers om te begeleiden en evt. ook wandelroutes uit te zetten.
 • Koordirigent
  Voor een nieuw geheugenkoor zijn we opzoek naar een dirigent. U zoekt samen met de pianist naar mooie muziekstukken en bent om de week op de dinsdagmiddag samen met uw koor. U bent geduldig en heeft affiniteit met het werken met (licht) dementerende ouderen. Het koor zal bestaan uit leden van binnen en buiten Overvest. 
 • Wandelmaatje woongroep Hollandia
  Voor de woongroep Hollandia vragen wij een wandel vrijwilligster die meerdere keren per week een wandeling met een jong demente dame wil maken. Tijden in overleg .

Waar je komt te werken

In West-Friesland, niet ver van het IJsselmeer en vlakbij het centrum van Enkhuizen ligt Omringlocatie Overvest  . Dit verzorgingshuis is geschikt voor zowel mensen met en zonder zorgbehoefte.

Wat wij vragen

Als vrijwilliger bij Omringlocatie Overvest, voldoe je aan het volgende profiel:

 • Affiniteit met de dementerende ouderen;
 • Sociaal;
 • Invoelend vermogen;
 • Geduldig;

Wat wij bieden

 • Goede begeleiding;
 • Prettiger werksfeer;
 • Scholing;
 • Jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst;
 • WA en ongevallenverzekering

Kijk hier voor meer informatie over het werken als vrijwilliger bij Omring  .

Meer weten?

U kunt voor meer informatie contact opnemen met mevrouw Welman, , tel 06 - 414 52 583. U kunt natuurlijk ook even langs komen voor een gesprek.

Contact met Omring

Jobalert? Staat de gewenste locatie of functie bij de actuele vacatures er niet bij, maak dan een jobalert aan. Wanneer er passende vacatures beschikbaar zijn, ontvang je automatisch bericht. Nu aanmaken