Omringlocatie Het Gezinspaviljoen
Omringlocatie Het Gezinspaviljoen
Omringlocatie Het Gezinspaviljoen

Omringlocatie Gezinspaviljoen in Bovenkarspel zoekt diverse vrijwilligers.

Werken en opleiden > Nieuwsoverzicht Werken en opleiden > Omringlocatie Gezinspaviljoen zoekt diverse vrijwilligers
Laatst geplaatst

Omringlocatie Overvest zoekt diverse vrijwilligers Omringlocatie Overvest in Enkhuizen zoekt diverse vrijwilligers. Lees verder >

Alle vacatures
Ons vacatureaanbod via RSS

Omringlocatie Gezinspaviljoen zoekt diverse vrijwilligers

Omringlocatie Gezinspaviljoen in Bovenkarspel zoekt diverse vrijwilligers.

Wat je gaat doen

 • Vrijwilliger beautymiddag
  Wij zijn op zoek naar drie vrijwilligers die interesse hebben in mensen en beauty. Op de donderdagmiddag willen we deze nieuwe activiteit gaan starten.
 • Vrijwilliger voor Koersbal
  Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor de vrijdagmiddag van 14.30 tot 16.15 uur. Koersbal is een drukbezochte activiteit. Er zijn meerdere enthousiaste vrijwilligers die u graag uitleg geven over het spel.
 • Vrijwilliger bij de beautysalon
  Wij zijn op zoek naar vrijwilliger die het leuk vindt om cliĆ«nten te verzorgen. Denk aan een masker geven, make-up aanbrengen en nagelverzorging. De werkzaamheden zijn om de week op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. De bezoekers op deze ochtend zijn mensen met geheugenproblemen.
 • Handige vrijwilliger
  Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk zou vinden of eens een kozijn te schilderen, een kamer te witten of een meubelstuk op te leuken. Soms komt er een kamer vrij en dan dient deze ruimte te worden opgefrist.
 • Sportief maatje
  Voor een niet stil kunnen zittende dame zoeken wij een zwem- en wandel vrijwilliger. Mevr. kan zichzelf aan- en uitkleden in het zwembad en houdt van een stevige wandeling op het strand of bossen. Mevr. heeft Alzheimer, maar kan nog erg genieten van de uitstapjes.
 • Restaurant hulp (alle dagen)
  Voor ons restaurant zoeken we vrijwilligers die in de ochtend wil helpen bij het schenken van koffie en thee en tafels wil dekken. De tijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur.
  Voor de avond maaltijd zoeken wij vrijwilligers die willen uitserveren, tafels wilt dekken en afruimen. De tijden zijn van 16.30 tot 19.00 uur. Tussendoor is er altijd gelegenheid voor een gezellig praatje of een spelletje. Helpt u tijdens de maaltijden als vrijwilliger kunt u natuurlijk mee eten.
 • Praatmaatje 
  We hebben soms nieuwe bewoners die nog niet zo lang in het verzorgingshuis wonen en nog moeten wennen aan hun nieuwe woonomgeving. Voor deze bewoners zijn we op zoeken naar een vrijwilliger die openstaat voor een goed gesprek of een gezellig praatje.
 • Wensenvervullers
  In het Gezinspaviljoen wonen mensen met wensen, die soms klein en makkelijk te vervullen zijn en soms groot en dan moet er over nagedacht worden. Nu starten wij met 3 vrijwilliger per afdeling voor somatische bewoners. Als een bewoner een wens heeft, bijvoorbeeld het bezoeken van de familie, dan neemt de verzorgende met een van de vrijwilligers contact op. Kan de vrijwilliger, dan komt het tot een afspraak. Bewoner en familie houden rekening met eventuele onkosten. Het kan zijn dat er veel vraag is, maar ook dat u weken niets hoort. U kunt zelf aangeven hoevaak u een wens wilt vervullen.
 • Scootmobiel/duofiets chauffeur
  We zoeken een sportieve vrijwilliger die zo nu en dan een een rondje wil fietsen met een bewoner op de scootmobiel of duofiets (met ondersteuning). 
 • Gastvrouw/-heer voor de woongroep het Haventje en de Kolk 
  Voor de woongroepen, waar mensen met geheugen problemen wonen, zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Mensen die het leuk vinden om samen met de bewoners een maaltijd te bereiden, (u kunt dat ook mee-eten), krant lezen, of bij mooi weer lekker naar buiten te gaan. Wij verwachten van u dat u affinteit heeft met deze bewoners, goed kunt luisteren en rustig bent. U krijgt begeleiding van Omring en er is literatuur beschikbaar. De tijden zijn van 16.00 uur tot 19.15 uur.                                                                

Waar je komt te werken

Het Gezinspaviljoen in Bovenkarspel bestaat uit 42 eenpersoons-appartementen en 4 tweepersoons-appartementen. Ook echtparen kunnen dus bij ons wonen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tijdelijk bij ons te wonen. Al onze appartementen kijken uit op een prachtig terras en een vijver met een fontein.

Wat wij vragen

Als vrijwilliger bij Omringlocatie Gezinspaviljoen, voldoe je aan het volgende profiel:

 • Affiniteit met ouderen;
 • Sociaal;
 • Beheersing Nederlandse taal;
 • Invoelend vermogen.

Wat wij bieden

 • Goede begeleiding;
 • Prettiger werksfeer;
 • Scholing;
 • Jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst;
 • WA en ongevallenverzekering

Kijk hier voor meer informatie over het werken als vrijwilliger bij Omring  .

Meer weten?

U kunt voor meer informatie contact opnemen met mevrouw Welman, , tel 06 - 414 52 583. U kunt natuurlijk ook even langs komen voor een gesprek.

Contact met Omring

Jobalert? Staat de gewenste locatie of functie bij de actuele vacatures er niet bij, maak dan een jobalert aan. Wanneer er passende vacatures beschikbaar zijn, ontvang je automatisch bericht. Nu aanmaken