medewerker en klant
registratie
klant vrolijk

ZO…is de aanbieder van particuliere en PGB zorg in de kop van Noord Holland, West-Friesland en op Texel. Wij bieden onder andere verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding, dagactiviteiten en mantelzorgondersteuning.

Omring > Particuliere of PGB zorg regelen?
Laatst geplaatste items

Week van Zorg en Welzijn in Avenhorn De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorg... Lees verder >


Proeftuin opbouwen lokaal netwerk in Opmeer Drie gemeenten in Noord-Holland werkten mee aan een proeftuin 'Netwerkaanpak Wmo en bewegen'. Het... Lees verder >


Rodevlaggen-app op haar na Beste Zorgidee Omring wijkverpleegkundige Judith van Leeuwen drong met de rodevlaggen-app door tot de finale ‘He... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Particuliere of PGB zorg regelen?

24 jul

ZO…is de aanbieder van particuliere en PGB zorg in de kop van Noord Holland, West-Friesland en op Texel. Wij bieden onder andere verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding, dagactiviteiten en mantelzorgondersteuning.

Zorg en hulp bij u thuis

Wij bieden hulp en zorg bij u thuis. Maar ook sociale ondersteuning en begeleiding zowel individueel als in groepsverband.

ZO... helpen wij

Het kan handig zijn om wat extra hulp te hebben in huis. Bijvoorbeeld hulp met schoonmaken, boodschappen doen, wassen en strijken. Als u met ons bespreekt wat u nodig heeft zorgen wij ervoor dat het voor u geregeld wordt. Wij nemen uw dagelijkse zorg uit handen.

ZO… begeleiden wij

ZO… biedt diverse activiteiten aan voor kinderen/jongeren met vormen van autisme, ADHD of niet aangeboren hersenletsel (NAH). Wij bieden zowel individuele begeleiding als groepsactiviteiten. Ook voor senioren hebben wij een divers programma aan dagbestedingsactiviteiten. Onze professionals komen graag langs om te kijken wat wij voor u kunnen doen en we helpen u direct om uit te zoeken of er een financiële regeling is waar u van gebruik kunt maken.

ZO... zorgen wij

Met onze professionele en toegewijde verzorgenden en verpleegkundigen staan wij voor u klaar op het gebied van:

  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Gespecialiseerde verpleging
  • Palliatieve zorg
  • 24-uurs zorg
  • Vakantiezorg

Voor mantelzorgers

Steeds vaker komt zorg voor rekening van familie, vrienden en bekenden. Een zware taak waar wij u graag bij helpen. Even wat ruimte om op adem te komen. Even tijd om wat voor uzelf te doen. Wij helpen u graag met de goede verzorging van uw naaste als u er even een paar dagen tussenuit wilt of gewoon even een uurtje rustig boodschappen wilt doen.

ZO... omdat

  • Wij korte lijnen hebben
  • U een vast contactpersoon heeft
  • Wij maatwerk leveren
  • Wij gaan uit van uw wensen

Vragen of direct zorg regelen?

Wilt u meer weten over de zorg die u bij ons kunt krijgen of heeft u een specifieke zorg- of hulpvraag? Neem gerust contact met ons op via 0229 – 206 900 voor de regio West Friesland of0223 – 650 177 voor de regio Kop Noord Holland en Texel. Mailen kan natuurlijk ook; .

Wij komen graag bij u langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Ook hebben wij een eigen website waar u eens een kijkje kunt nemen; www.zovooru.nl . Zorg en hulp bij u thuis.

Afbeeldingen Particuliere of PGB zorg regelen?

registreren zorg Vorige foto Volgende foto
registreren zorgAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10