Verhuizingen voor Omring thuiszorg
Verhuizingen voor Omring thuiszorg
Verhuizingen voor Omring thuiszorg

In april en mei zijn er diverse thuiszorg verhuizingen. Dit geldt voor het thuiszorgteam in Middenmeer, Enkhuizen en Schagen. Daarnaast verhuist ook de Omringwinkel in Schagen.

Omring > Diverse verhuizingen thuiszorg teams
Laatst geplaatste items

Proeftuin opbouwen lokaal netwerk in Opmeer Drie gemeenten in Noord-Holland werkten mee aan een proeftuin 'Netwerkaanpak Wmo en bewegen'. Het... Lees verder >


Rodevlaggen-app op haar na Beste Zorgidee Omring wijkverpleegkundige Judith van Leeuwen drong met de rodevlaggen-app door tot de finale ‘He... Lees verder >


Thuiszorg test app medicatieveiligheid Omring thuiszorgteam Schagen test het Rode Vlaggeninstrument: een app waarmee zij waarnemingen o... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Diverse verhuizingen thuiszorg teams

12 apr

In april en mei zijn er diverse thuiszorg verhuizingen. Dit geldt voor het thuiszorgteam in Middenmeer, Enkhuizen en Schagen.

Daarnaast verhuist ook de Omringwinkel in Schagen.

Verhuizing thuiszorg Middenmeer

Het thuiszorgteam Middenmeer verhuist in april naar het nieuwe gezondheids- en ontmoetingscentrum het Posthuis. Hier kunnen de bewoners van Middenmeer straks terecht bij onder andere Omring Thuiszorg en GGD Hollands Noorden. Onder hetzelfde dak zitten een diëtiste, logopediste, verloskundige en de bloed- en trombosedienst Starlet. Daarnaast wordt het Posthuis de thuisbasis van jongerenvereniging Bouncy, de Anbo en Wonen Plus Welzijn.

Verhuizing thuiszorg Enkhuizen

Op 18 april verhuizen drie zorgteams, naar het nieuwe gezondheidscentrum Molenweg. De teams zijn; thuiszorgteam Enkhuizen binnen, thuiszorgteam Enkhuizen buiten en Dementieteam Enkhuizen. Vanuit dit centrum komen verschillende zorgverleners te werken, waaronder poliklinieken van het Westfriesgasthuis, huisartsen (uit de binnenstad) en een apotheek.

Verhuizing thuiszorg en Omringwinkel Schagen

Omring Thuiszorg en de Omringwinkel Schagen verhuizen eind april/begin mei naar Zuiderweg 21 in Schagen. Dit nieuwe moderne kantorencomplex zal onderdak gaan bieden aan een aantal bedrijven en zorgfuncties, waaronder thuiszorg, (kinder)fysiotherapie, apotheek, podologie en osteopathie. Thuiszorg en diëtetiek van Omring komen samen met de Omringwinkel op dezelfde verdieping. Hierdoor zijn er meer samenwerkingsinitiatieven mogelijk. Zorgteam Schagen Binnen en zorgteam Schagen Buiten gaan vanuit dit pand werken. Zorgteam Zijpe zal voorlopig ook op de Zuiderweg te vinden zijn. En er is daar een vergaderzaal voor Omring. Het nieuwe complex biedt meer ruimte voor de Omringwinkel, waardoor er een groter assortiment kan worden getoond. Klanten kunnen daar onder andere scootmobielen, bedden en rolstoelen bekijken in de winkel. Dit is een welkome verbetering.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via .

Afbeeldingen Diverse verhuizingen thuiszorg teams

Verhuizingen voor Omring thuiszorg Vorige foto Volgende foto
Verhuizingen voor Omring thuiszorgAfbeelding 1/4

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10