Hanneke van den Berg ontvangt ZonMw Parel
Hanneke van den Berg ontvangt ZonMw Parel
Hanneke van den Berg ontvangt ZonMw Parel

Maandag 23 september jl. ontving projectmanager Hanneke van den Berg (Omring Thuiszorg) een ZonMw Parel voor haar werk bij het project ‘Zichtbare Schakel’.

Omring > ZonMw Parel voor Hanneke van den Berg!
Laatst geplaatste items

Week van Zorg en Welzijn in Avenhorn De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorg... Lees verder >


Proeftuin opbouwen lokaal netwerk in Opmeer Drie gemeenten in Noord-Holland werkten mee aan een proeftuin 'Netwerkaanpak Wmo en bewegen'. Het... Lees verder >


Rodevlaggen-app op haar na Beste Zorgidee Omring wijkverpleegkundige Judith van Leeuwen drong met de rodevlaggen-app door tot de finale ‘He... Lees verder >

Alle nieuwsitems

ZonMw Parel voor Hanneke van den Berg!

25 sep

Maandag 23 september jl. ontving projectmanager Hanneke van den Berg (Omring Thuiszorg) een ZonMw Parel voor haar werk bij het project ‘Zichtbare Schakel’ en ‘Van Solex naar Laptop’.

Omring is ontzettend trots en een dikke felicitatie is dan ook op zijn plaats. Hanneke kreeg de Parel uitgereikt uit handen van Marcelis Boereboom, directeur-generaal Langdurige Zorg bij het ministerie van VWS (zie foto).

Project Zichtbare Schakel

Via het project ‘Zichtbare Schakel’ bij Omring Thuiszorg met Hanneke als projectmanager bleek dat wijkverpleegkundigen die als ‘Zichtbare schakel’ verbindingen leggen in de wijkzorg, betere én goedkopere zorg leveren. De wijkverpleegkundigen helpen daarnaast een opname in verpleeg- of verzorgingshuis uitstellen. Ook kloppen minder burgers met complexe vragen aan bij het Wmo-loket.

ZonMw Parel voor opvallende ZonMw projecten

Een ZonMw Parel wordt uitgereikt aan door ZonMw gefinancierde projecten die extra opvallen. Het project moet aansluiten bij een actuele ontwikkeling in de gezondheidszorg en er is vaak sprake van samenwerking met verschillende partijen. Ook wordt gekeken naar de resultaten en moeten de projecten goed in de praktijk te implementeren zijn.

Uitreiking tijdens werkconferentie

Naast Omring kregen nog twee andere organisaties een ZonMw-parel voor hun goede resultaten. De uitreiking van de drie ZonMw Parels vond plaats tijdens de werkconferentie ‘Preventiewerker & wijkverpleegkundige: niet meer weg te denken!’, op 24 september jl.

Meer te lezen over de uitreiking en winnaars

Via onderstaande link kun je alles lezen over de uitreiking en de overige winnaars.

Reactie Hanneke van den Berg

"Ik ben ontzettend trots op deze Parel en zie het als een kroon op het werk! Maar het is vooral een blijk van waardering voor de inspanning die we samen met alle collega's van Omring en met onze ketenpartners hebben gedaan. Iedereen heel erg bedankt."

Afbeeldingen ZonMw Parel voor Hanneke van den Berg!

Hanneke van den Berg ontvangt ZonMw Parel Vorige foto Volgende foto
Hanneke van den Berg ontvangt ZonMw ParelAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10